bff

Som ni vet gillar jag ju mina blommor, fjärilar och fåglar. Så vad är bättre än när man kan få allt på en gång? Som detta durkslag till exempel. Kärlek vid första ögonkastet. Kommer ursprungligen från Indiska och ägs rent formellt av syster men är lånad på obestämd tid.



sy!

Systra mi var sugen på denna bok och bara omslaget väckte även mitt intresse. Jag menar, titta på den! Vad kan gå fel? När jag senare bläddrade i den var jag helt såld. SY! av Cath Kidston i bokhyllan - check!



päls

Kom på helt plöstligt att jag absolut behöver en pälsväst. Jo men så är det. Måste verkligen ha en. Brun, gärna lite längre. Men var hittar jag den nu? Någon som har ett tips?



6 sjuka år

Här sitter jag och skriver intensivt på min tenta. Nåväl, jag har kommit igång iallafall. Plötsligt ringer det på dörren. Svär för mig själv över förbannade NCC som springer här titt som tätt och fullkomligt retar gallfebern på mig. Planerar en utläggning om varför det passar sig väldigt dåligt att klampa in i min lägenhet just idag när jag är påväg till dörren. Men tji fick jag. På andra sidan väntade ett trevligt litet blombud och snabbt vände min bubblande ilska till förvåning, glädje och mäkta oro över vad det stackars blombudet måste ha tänkt när jag uppenbarade mig i all min fägring och allmänna borde-inte-visa-mig-offentligt look.


Tack snälla älskling, du är med säkerhet det finaste jag har.


det er dejligt



Stort lyckorus för alla inredningsälskare!
När första delen av Nya Väla slår upp portarna i augusti styr jag omedelbart stegen mot Lisbeth Dahl, det danska inredningskonceptet vars första butik i Sverige kommer finns tio minuter från mitt hem. Oh sweet happiness!



tentavecka

Har lite svårt att diciplinera mig själv. Det är ju inte så att jag har gjort några drastiska förändringar i min studieteknik. Gör-allt-i-sista-stund har tagit mig ganska långt så varför ändra på ett vinnande koncept? Nu har jag iallafall en del att stå i till lördag morgon. Så, vi ses på andra sidan!



klick klick..

Beställde hem en liten dress från H&M. Såg så fin ut men inte helt oväntat hade den samma passform som ett tält. Inte speciellt smickrande.. Kanske går att rädda med ett skärp av nått slag. Något förslag?



where words fail music speaks

Jag låter musiken genomsyra mycket av det jag gör. Den är otroligt viktig för mig, så jag gjorde en tavla som visar precis vad jag känner. En låttext kan verkligen slå huvudet på spiken och uttrycka det man själv inte förmår säga.






fjärilsvingar

Tänk vad mycket roligt man kan göra med scrapbookpapper. Hade en del sådana liggandes som blivit över från andra projekt. Vilken tur att jag hittade ett användningsområde för dem! Denna gången fick det bli en fjärilstavla som pryder listen som kommit upp ovanför sängen. Ett lätt och roligt sätt att göra en annorlunda tavla på.





spegel spegel på väggen där

Med lite hjälp har vi så äntligen fått upp den vackra spegeln som jag fick i julklapp av min syster. Den är som gjord för att hänga på väggen i sovrummet och jag tycker den är fantastisk!
Vad tycks förresten om tvättbrädan jag drog med mig hem från mitt senaste loppisbesök...?





mmmmmmums

Ge mig Cheesecake!



that's my cup of tea

Va sägs om en cementkruka formad som en tekopp? Den med en fin lavendel eller två i vardagsrummet blir nog tjusigt. 







en trist tisdagskväll..

..kan alltid räddas med fika hos världens bästa Marlene :)





sydags

Nu har jag fått bytt min självgående symaskin så nu är det dags att sy igen. Lampkjolar står på schemat..



I want it, I need it, I gotta have it

Det enda som inte blivit uppdaterat bland våra möbler är soffborden. När jag kom att tänka på det så insåg jag att det verkligen behöver uppdateras. Hittade ett lämpligt objekt på Ekeby Möbelaffär. Kan hända att jag måste investera i det. Tror det hade gjort sig bra i vårt vardagsrum.



officiellt friskförklarad

Så va jag äntligen frisk igen! Hann inte hämta mig från matförgiftningen innan jag åkte på en dunderförkylning som höll mig knockad i en hel vecka. Inte uppskattat! Denna vecka är det uppsatsskrivning och grupparbete som gäller. Det är roligt nästan jämt..

sådär ja

Hittade de höga i en brun variant också.



vilka är snyggast?

Hilfe bitte!



RSS 2.0