imorgon

Hallå igen! Efter en tröttsam och tidskrävande helg tänkte jag skriva en liten uppdatering. Det har varit en massa handlande, planerande och jobbande och tiden har gått både fort och långsamt. Men imorgon är det besiktning på lägenheten och vi hoppas på att kunna påbörja flytten så smått. Känenr mig sjukt stressad över alla grejer i Halmstad som måste packas ner och köras hit. Allt står i traver i vardagsrummer ungefär och det behöver lite organiserande ;) Det som hittills inhandlas är bla matsalsbord + stolar, säng och köksmöbler. En soffa, en tvbänk och även en spegel är utvalda och hämtas imorgon eller på tisdag. Dagen idag har ägnats åt att montera köksmöblerna och olja dom. Det var Dala å Johan som fick dra tyngsta lasset med det eftersom jag va tvungen att åka iväg å jobba sen. Men satt ihop ett bord å penslat lite hann jag med :) Nu är det massor att fixa. Försäkring, elbolag, bredband å tv. Känns helt galet! Nu får man försöka att sova lite så att man orkar med någorlunda. Två intensiva dagar å sen jobb igen. Vi ses!



flyttfeber!

Nu var det slut på ledigheten å det är jobb som gäller hela helgen istället. Lite halvsegt att jobba när alla andra är lediga. Men sånt e livet, å så kan man leva det med sen ;) Pengarna rinner iväg nu när det köps en massa möbler. På måndag är det rätt hem till Halmstad å packa ner allt i lådor. Vi kommer inte ha nån säng mellan mån och tis men det får lösa sig :P Sen är det hem ljuva hem :) Vi ses!

herregud, det regnar inte!

..och solen skiner! Helt otroligt.
Och det är helt otroligt att jag inte brytt mig om att se ut genom fönstret förrän nu..


nu kan man börja checka av på shoppinglistan

Idag är jag ledig och har bara legat å latat mig hela dan. Om fyrtiofem minuter kommer Dala hem och då ska vi sticka iväg till Ikea och köpa säng och lite annat smått och gott :) Sedan ska vi till Helena och Henrik som just nu bor i lägenheten vi ska flytta till och hämta en räkning som redan har hittat dit. Skönt att inte behöva jobba hela kvällen idag. Nu ska jag springa in i duschen! Vi ses!

=)

En vecka kvar

Fujitsu Siemens

Midsommar va långt över förväntan, helt galet roligt! Utan tvekan den bästa. Bilder får komma senare. Trots dåligt väder har helgen varit mysig. I söndags skulle jag bara iväg å köpa fler flyttlådor och kom hem med en laptop istället. Å den e underbar :) Så nu ligger jag i sängen å skriver blogg på min nya dator och väntar mest på att tiden ska gå så jag kan sticka å jobba. Inte för att jag längtar ihjäl mig till jobbet precis utan mer att det ska ta slut så jag kan va ledig två dar sen :)

Jag fattar inte vad det är som gör att man överhuvudtaget kan tro att det skulle vara okej att byta ut en skådis mitt i en scen. Tror dom att vi inte ska märka nån skillnad eller?

Igår kom vi hit till hbg på morgonen, när dala skulle jobba. Sen åkte jag hem å tänkte gå å lägga mig. Men först kunde jag inte somna om å sen ringde telefonen. Det visade sig vara nån som skulle komma å laga diskmaskinen och han skulle komma mellan tio å tolv. Så jag ställde klockan på tio å somande. Sen hörde jag inte ens klockan utan vaknade när han ringde på dörren vid kvart över elva. Det va samma kille som va här förra året två gånger å laga diskmaskinen när jag va här. Lite pinsamt å komma upp i sovfrisyren och yra. Sen va det bara till att göra sig iordning å sticka till jobbet. Så man va inte så pigg igår. När dom andra hade kommit hem sa dom att den inte ens behövde lagas. Lönt :P

Nu ska jag äta ris, majs och vårrullar. Det är det bästa med att bo här, det finns alltid massor med mat redo att huggas in på.

kanske dags att ompröva det där kortet nu?

I måndags va jag, mamma, Paula, Emelie å Kristina i Ullared. Handlade lite å sen på parkeringen va det nån som BACKADE på Emelie med bilen. Visade sig vara en gammal tant. Så vi bankade på rutan å skrek åt henne så hon stannade en liten stund och bara tittade. Sen fortsatte hon! Så vi bankade lite till. Så kom hon ut å frågade vad som hände. Så svara hon bara att det va ju ingen fara och så åkte hon igen. Sen höll hon på att dra sönder hela växellådan och längre ner på gatan va hon nära på att köra på två till! Helt sjukt.
I torsdags va jag, Paula, Kristina och hennes barn Cornelia och Oliver runt i Helsingborg å kolla på campingar. Paula har lite svårt att bestämma vilken hon vill bo på. Sen va vi en runda i Danmark å handla lite. Massa flak å en tung kasse när vi skulle betala. Då dyker det plötsligt upp en filmkamera som trycks upp i huvudet på mig. Nån som säger att dom är från dansk radio.. men det verkar knepigt att dom hade en stor kamera med då. Kanske dyker upp på en sån där rullande reklamfilm för scandlines. Herregud.
Igår jobbade jag å det va sjukt stressigt å rörigt. Men vi redde ut det till slut. Ska jobba idag med. Tyvärr måste jag säga eftersom Dala slutar tidigare idag. Vi måste upp tidigt å åka imorgon, för då är det midsommar. Mysigt. Dessvärre hörde jag att det skulle regna. Vi ses.

va onödigt med dåligt väder...

Första dagen på jobbet var helt okej. Roligt men otroligt stressigt. Full rulle hela kvällen! Fördelen med det är att tiden bara springer iväg. Haft en lugn dag hittills med makaroner å korv å slötittande på tv. Dåligt väder idag så man känner inte riktigt för att gå ut. Fotboll för Sverige idag som jag inte kan följa med å titta på, men som jag förmodligen kommer att se på jobbet ändå. Nu ska jag snart dit. Det blir lite ensamt här hemma eftersom vi springer förbi varandra hela tiden. Dala åker tidigt till jobbet, sen går jag ensam här å hinner sticka iväg innan han e hemma igen. Men det är ju inte varje dag i veckan det gäller, tack å lov. Vi ses!

strand, packning å nya jobbet

I fredags va det en lite överraskningsfest i Helsingborg för Dalas pappa som fyller femtio i år. Å överraskad blev han! Senare på kvällen åkte vi tillbaka till Halmstad å festa lite med Paula å Christer. På lördagen va vi på stranden med Sara, Fia, Tobbe, Lou, Jonas, Linn m.fl. Väldrigt trevligt. Igår blev det också lite strand, men personligen tycker jag det är lite för kallt för att bada än. Det blev också en del städning å packning å tidigt i morse bar det av till Helsingborg igen. Nu har jag sovit å ätit å håller på å gör mig iordning. Snart ska jag köra till jobbet. Lite pirrigt måste jag säga. Får hoppas att det blir bra. Vi ses.

adressändringar och tandläkare

Idag har jag gjort min adressändring, så det är en sak jag kan kryssa av på listan av alla saker som måste göras innan jag flyttar. Jag måste även hinna med att springa till banken, får se om jag kanske kan göra det imorgon. Annars försöker jag febrilt att komma fram på folktandvårdens telefonlinje, där det envist tutar upptaget. En tandläkartid damp ner i brevlådan idag som genast måste ändras. När jag väl har kommit fram ska jag springa upp till affären där förnödenheter för en lugn hemmakväll ska inhandlas.


nu är det sommar, och det ska kännas!

Tänkte redovisa mina senaste dagar baklänges, om det behagas.

Idag har jag varit barnvakt åt Linnéa och Michaela. Full fart hela dan! Först mcdonald's, sen nissastrand park, bibliotek och lekplats. Sen ringde Lou och bjöd hem mig till henne på lite middag. Så hem, ombyte å direkt dit där vi åt och tittade på DH. Nu är jag hemma å är helt slut. Blir läggdags för mig nu. Imorgon ska jag inte göra nånting som det ser ut nu. Ska sola riktigt mkt!

Igår va Sara, Lou, Ulle å jag på Punch och spela äventyrsgolf. Sen kostade vi på oss en pizza innan hemfärd. Söndagen va lugn, med solning å kubbspel. På lördagen va jag först på middag hemma hos Gösta där jag fick träffa hans döttrar och deras barn och hunden Ella. Senare va vi hos Lisa som fyllde år å åt massa kakor och annat gott. På fredagen va vi först i stan och shoppa lite. Förfest hos Ulle på kvällen och senare gick vi till Caféet där det va ett väldans drag. Hade sjukt roligt, bilder kommer i ett senare inlägg.

Annars väntar trevliga dagar nu, mina sista lediga. Studenter på torsdag och på fredag kommer syster med hela gänget till Halmstad. På måndag börjar jag jobba, så på söndagen är det seriös nedpackning av alla mina kläder som gäller. Lördagen, som känns lite som en klämdag, ska spenderas i godaste, småländskt sällskap och med massa mat och dryck! Nu sparkar sommaren igång. Vi ses!


RSS 2.0