suck...

Sjuk! Igen! Jag orkar inte! Nu har jag hosta som river i bröstkorgen varje gång jag tar ett andetag. Började morgonen med ett besök på Apoteket för lite proviant så jag kunde överleva dagen. Var tvungen å åka till Malmö å göra klart ett arbete. Efter det åkte jag hem och sov. Nu har jag börjat vakna till lite och håller på å tina lax till middag. Dala jobbar över och har fortfarande inte kommit hem.

Jo just det ja, Tivoli i lördags. Vi rockade på Schlagergolvet!

 
Jag och Fanny på Gräddhyllan


M. Sakarias på scen

 


jag vet att ni smyger rundor här, ge er till känna! ;)

Så har jag (jaa igen Fanny) hör och häpna.. STÄDAT idag. Dala fyller år och föräldrar och bror och diverse har varit här och käkat pizza. Nu har jag missat allt bra på tv. Sveriges fulaste hem, Idol, Svenska Hollywoodfruar och Älskade hatade förort. Mkt och ta igen. Skulle behöva vara ledig imorgon.



tack för det lotta

Ringde precis någon som undrade om jag uppskattade Allerstidningarna som jag har fått de senaste veckorna. Haha, hade ingen aning om varför jag fått dom eller vem som skickar dom. Tydligen kommer dom som en present från Bingolotto? Haha, helt sjukt. Jag tackade iaf för vänligheten och för att personen i fråga löste mysteriet.

sjukling

Åh! Mår som en överkörd gnu. Ligger i sängen och surplar i mig te med citron, ingefära och honung och tänker på allt som jag måste göra. Kurera mig, plugga och jobba i helgen. På måndag kommer det hit en massa folk så jag måste hinna städa nångång innan dess också. Eller orka är väl det rätta ordet.

Igår fick vi iaf överstökat ytterligare en redovisning (två kvar!) och sen gick vi en runda på stan. Fick med mig ett linne, två klänningar och ett halsband hem.

underbar och älskad av andra (och på jobbet går det också jättebra)

Usch, nu måste jag sova. Det är MMM's fel. MögMovieMaker. Alltid ska det krångla (för det har ju förstås ingenting med användaren att göra). Kommer va dödstrött imorgon men slutar iaf ganska tidigt. Ska nog smyga ner en runda på stan efter det. Å så har jag hittat någonting som jag ska önska mig när jag fyller år. Om jag kan vänta så länge.

Jobba!

Mina roliga chefer ringde och gav mig en massa jobb i veckan. Yes! Rysk kaviar på mitt fat.. Kanske inte. Men ICAs stenbitsrom med lite avokado kanske?


Nu har vi ju fått snygga arbetskläder också så nu går det verkligen inte att ta miste ;)


Bilder från Schlagerpalatset!

Ett utplock ifrån kvällen på Wallmans. Om ni vill se alla bilder som togs under de tre veckor som Vichel var här så ta en titt på hans profil på www.facebook.se



Herrey's



Dala, jag... lite Marlene



Skönsång



Någon som blev lite generad när Lena PH kom fram och sjöng honom i örat? ;)





Jag och Vichel



måndag och gräsklipparen är igång igen!

Återigen går Winnerbäck på repeat på Kurirgatan. Typiskt mig att fullständigt tjata ut nått som jag tycker är bra. Men det dröjer länge innan jag tycker det börjar bli tjatigt. Nu ska jag ta tag i lite städning. Hann börja så smått igår men sen ringde Johan och Marlene på dörren och hade med sig pizza och thaimat, sen blev det inte mer städning den dagen. Slutade med en film i soffan. Det finns inget skönare än att bara ligga på soffan och slöa! I vilket fall, lite och fixa idag så bäst jag sätter igång!



See what I see? ;)

det är snabba ryck när kalsongerna sitter bakochfram!

Woho! Vilken kväll! Sjukt kul, tack Petra och Martina ;) för god middag och trevligt sällskap! Massa singstar och sedan vidare till Tivoli och schlagergolvet där vi shakade ett bra tag. Har galen skoskav idag men det är ju sånt man får ta. Idag ska jag inte gå många meter och ikväll ska jag krypa ner i soffan med en filt, tända ljus och en bra film har jag bestämt. Kanske lite wok till middag, eller va säger du Helle? :)

yeas!

Ikväll blir det party hos Petra. Lite vin och lite trevligheter, ska inte bli tokigt alls. En utgång på det kanske?
See ya!



hairlicious

Nu va det dags för en mirakelkur för mitt långa, långa hår igen. Känner ibland suget efter att klippa av det en bra bit. Fruktansvärt mkt jobb som följer med långa längder. Man står framför spegeln å svär över att det inte går att komma igenom med borsten å att det tar år att föna det torrt. Men så lyckas man få till frisyren som man vill ha och så tänker man att det är ganska fint ändå. Det där håret har ju trots allt blivit en del av mig.


 
2003, 2006


2007

  
2008, 2009


Vad tycker ni?


en känsla som är ren

Sitter här och lyssnar på nya cdn. Winnerbäck har verkligen bytt stil. Mkt synt. I tidningen idag stod det att likheten med Kent är slående. Sant. But I love it!


Igår va vi hos Fanny och Rasmus och käka pizza och spela poker. Mkt trevligt! Just nu är Dala iväg och hämtar bilen och Rasmus. Efter det blir det en tripp till Maxi med Helle. Kanske borde ladda mobilen. Den har vart död nu ett tag.



Tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen


glömde nästan!

Köpte en mobilstrumpa (motiv Hello Kitty såklart!) när jag och Maria va i Ullared. Helt kär i den där strumpan, neeeerd som jag är. Men trots ett mkt fint förhållande så blev min och min nya mobilstrumpas tid tillsammans kort, då jag tragiskt nog tappade den på cardinal en sen lördagsnatt. Men, som den pärla hon är, gav Petra mig en ny idag! Hon är ju för söt, den där Petra. Love!


Förresten! Efter mirakelkuren blev mitt hår lent som en barnagump!

brazil nut

Skolan idag, i 45 min. Om sidoämnen som ska väljas nu inom en månad. Efter det gick jag och Linn till Campus som sedan följdes av en tur på stan. Två linnen (till priset av ett!) inhandlades tillsammans med en hårinpackning. En dyrgrip från Body shop som tydligen ska utföra mirakel och som dessutom luktar väldigt gott. Fast nu när jag har suttit med den i en halvtimme så sticker den starka doften lite i näsan. Har fått skruvat upp en klädstång i garderoben nu så nu är den snygg och prydlig. Sjukt jobb, hoppas jag helt plötsligt förvandlas till en ordningsam person så att jag slipper göra om det. Imorgon blir en jobbig dag. En 8.00-23.00 dag. Men jag hoppas på att jag ska hinna hem och ta en tupplur innan jobbet.



va?



Ni kan inte gissa vad jag har gjort ;)

schwåmp

Haft en toppenhelg på höglandet! Kom hem sent igårnatt. Som tur är kunde jag njuta av en härlig sovmorgon. Stackars Dala fick vackert sticka iväg till jobbet. Har roat mig med att städa i köksskåpen och stekt svamp som jag och mamma plockat. Har också gjort nya tavlor till vardagsrummet som jag inte vågar sätta upp innan jag har haft en överläggning med min andra hälft. Nästa steg är garderoben. Men som ni förstår gör jag vad som helst utom det.

de småländska skogarna

Skönt å sova ut idag. Det behövde jag efter en hård vecka, haha! Skrämmande hur lat man är egentligen. Idag ska det iaf städas och fixas. Ikväll bär det av till Halmstad å mamma, imorgon vidare till Småland för å fira Emelie som fyllt 12. Har fortfarande inte städat i garderoben. Hade vart smart å gjort det nu så jag kunde ge allt till Emzan. Men, men. Nästa gång ska du få kassavis med kläder av mig. Men innan jag gör någonting idag ska jag äta ris och vårrullar. Trevlig helg!


schlagerpalats

Puh! Inte pigg i morse men det va det värt. Wallmans igår, genrep och vippriser och SCHLAGER! Det va så sjukt kul så jag vet inte hur nått ska kunna toppa det. Den showen ska definitivt besökas fler gånger i höst. Vår redovisning fick iaf toppen å det känns skönt att ha den gjord. Nu hade det vart skönt med en tupplur. Har egentligen tusen saker att göra men jag vet inte hur jag ska orka, haha.




 



ingen lokal och wallmans ikväll!

Haft en riktigt rolig och bra dag i skolan. Va färdiga med allt redan runt tolv. Tur att vi är så effektiva! Nu fixar jag med min del av seminariet vi ska hålla i imorgon. Ikväll blir det Wallmans med Dala, Johan, Marlene, Vichel, Steffi och Tom. Hur kul som helst! Synd bara att man måste upp kl sex imorgon bitti.. Men har långhelg sen så det kan jag väl stå ut med. Puss!



gäsp

Jag klarar inte av att gå upp tidigt. Kommer hem på eftermiddagen och känner mig helt död. Orkar inte göra någonting. Ska bli skönt å va ledig på fredag, sa hon efter en vecka i skolan. Har fixat med filmklipp som vi ska ha till en redovisning på torsdag. Snart börjar Idol. Det måste vi ju se! Nu ska jag återgå till min plats i soffan, min kopp med te och min fantastiskt underhållande bok.


en dag på stan

Hemma igen efter en sväng på stan. God lunch på Mezo med Anna och en sväng inom Gina och H&M. Ett måste såklart. Nu håller jag på att bleka mina inte längre så vita linnen i klorin. Trist med vitt, att det alltid blir så sunkigt efter ett tag. Måste göra en seriös insatts och rensa min garderob. För det första är den fullständigt överfull och helt kaotiskt rörig. För det andra finns där högvis med kläder som inte sett dagens ljus på år. Ändå håller jag envist fast vid dom. Har bestämt mig för att nu åker det ut! Har tom sparat gamla favoritplagg som, hur gärna jag än vill, absolut inte passar längre. Nej Alex, du kommer förmodligen inte helt plötsligt att rasa två storlekar så det är lika bra att göra plats för nya saker.



Favoriterna just nu. Jeansleggings! Vad gjorde vi utan dom?


gillar när veckan börjar med ledighet

God morgon! Tänkte mig en skön sovmorgon idag men som alltid ska gräsmattan här utanför klippas varje gång jag är ledig. Snart är det vinter och då blir det iaf inget klippande. Just nu väntar jag på Sahra som ska komma å lämna en av mina böcker så jag kan låna den vidare (ingen fara, då får snart tillbaka den!). Samtidigt går Top Model på tv. Draaama. Sen ska jag möta upp Anna nere i stan för en fika och lite pluggsnack. Jobbade ihop med Anna i sommar och nu har hon börjat på samma utbildning som jag. Ikväll blir det läsning, läsning, läsning! Sänder en liten hälsning till Dala som är mitt uppe i sin första dag på nya jobbet!

let's go to prison



Precis tittar på 21 och Let's go to prison. Bra filmer faktiskt och den sistnämnda har en svårslagen slutscen.
Haha! Lika roligt varje gång!

jag kan ha räknat sekunderna...



Jag får liksom ingen ordning


partyweek

Då va skolan i full gång igen. Blivit mkt fest i veckan eftersom Vichel är här och jag har varit allt annat än pigg. Men kursen verkar bra och det ska nog gå bra. Idag somnade både jag och Dala och sov i flera timmar. Snart ska jag ge mig iväg till Maxi och handla nått gott att göra till middag. Blir en lugn kväll ikväll. Känns som att det behövs. Dalas sista semesterdag också. Skönt att umgås lite på tu man hand ibland. För övrigt saknar jag all inspiration för balex för tillfället.

RSS 2.0