laddar med termosen inför imorgon

Yes! Här har vi haft en underhållande helg med mkt party. I fredags va jag hos Maria på smyckesparty. Blev ett fint halsband rikare. Även en söt nyckelring fick följa med mig hem. Senare drog jag och Petra till Utposten och träffa Martin. Fick sällskap av Dala och Kim också å vi hade riktigt roligt. Igår bar det av till Malmö för kalas för farbror Hasse. Vichell har kommit till Sverige och va med. Åkte tillbaka till Helsingborg ganska tidigt för att fortsätta festen hemma hos Johan och Marlene. Många bilder togs med Vichells kamera och kommer troligen dyka upp på Facebook senare. Idag har det fixats en del. Handlat mat och bäddmadrass. Lite nya påslakan också och vi kommer sova som kungar! Har precis tittat på Haunting in Connecticut. Faktiskt riktigt bra och jag skrek nog högt ett par gånger. Ska ta och titta på Prison Break nu hade jag tänkt. Egentligen skulle jag sova. Upp tidigare än tuppen imorgon. Uuuuullared! Va vi ska shoppa Maria ;)


Dala och Kim


Petra och Martin (+ Petras nya halsband)


Jag och Petra


kan ABSOLUT inte sova

Haft en riktigt trevlig kväll hos svärföräldrarna med god mat och dricka. Nu har jag tittat på Paradise Hotel. Så spännande att jag får ont i magen nästan. Helt sjukt va löjligt egentligen. Tur att jag har självdistans så att jag kan erkänna mitt nederlag. Sedan försökte jag sova. Vände och vred på mig. För varmt. För kallt. För trångt. För ljust. För högljutt. För irriterande att snegla på Dala som sover som en gris bredvid. För mkt tankar när det är dags för mitt-i-natten-grubblandet som är en högst obekväm men ack så självklar konsekvens av en kan-absolut-inte-sova-situation. Sen gav jag upp och hamnade här. Tur att jag inte börjar jobba förrän fyra. Men Åsa kommer med billeverans kl tolv och då blir det Hyllinge. Måste stilla mitt shoppingbegär lite grann.


onsdag mitt i veckan

Sitter på balkongen igen. Fantastiskt skönt. Skulle behöva städa men bestämde mig för att jag kan skjuta på det till en regnig dag. Lönespec idag och pengarna på kontot imorgon. Hade planerat en heldag med shopping och bio på kvällen. Nu ska jag jobba istället men hinner med en vända på stan innan dess. Bio får bli nästa vecka. Idag blåser det ingenting i min lilla bunker så min bästa kompis för tillfället är en sprayflaska med kallt vatten i. Fick precis ett samtal från min kära vän Maria. Ullared på måndag. Härliga tider!


jag får liksom ingen ordning

Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati. (Eller jo det gör jag visst).
Inga kan ta fel på varann som vi.

sol, kaffe och uppladdning inför hösten

Just nu avnjuter jag några soltimmar på balkongen, i sällskap av en kopp kaffe och P3. Och Vilda förstås. Men hon föredrar att ligga och jäsa i skuggan. En seriös spindel var också sugen på att joina men det löste jag genom att stänga in den under jordgubbskrukan. Dom har tjatat om regn och dåligt väder nu i flera dagar. Men solen skiner ännu och jag är livrädd för att missa chansen till att bättra på brännan innan hösten gör entré. Igår gjorde jag slag i saken och promenerade hela vägen in till stan. Med förkylning och allt. Men har man klarat av att jobba med en sådan så klarar man allt. Träffade Maria, äntligen lyckades vi pricka in en dag då vi båda hade tid att träffas. Vi har försök en stor del av sommaren utan större framgång. Mötte upp med Marlene och Steffi för en fika på uteservering. Mkt trevligt. Senare kom Sahra och lånade böcker och snackade lite tenta. Dags att dra igång den akademiska delen av hjärnan igen. Den har ju stått på viloläge några månader nu. Känner mig dock ganska redo för ett nytt år. Ska faktiskt bli kul att komma tillbaka och jag ska fortsätta att ge 100%. Men först ska jag njuta av min semestervecka. På torsdag kommer lönen och då ska det shoppas lite nytt. Till helgen är det party och så kommer mamma och hälsar på med sitt nya vrålåk + mitt nya vrålåk, haha! Imorgon blir det förhoppningsvis lite solande och middag hos svärföräldrarna. Idag nöjer jag mig med min balkong.

förkyld!

Vaknade upp så i torsdags. Åkte direkt till Apoteket och shoppade loss för att dämpa den så mkt som möjligt. Efter det spenderades dagen på balkongen med Fanny. Mkt färg fick vi! Sen va det dags för jobb igen. Kul å va tillbaka. Trivs så otroligt bra där. Idag är vi inne på fjärde dagen, still going strong! Fortfarande förkyld men det värsta är nog över. Imorgon börjar min sista vecka semester. Får kanske jobba ändå men det gör ju inget. Snart dags för skola. Å höst! Herregud.

Gotland

Alla bilder finns på facebook.se








back in town

Hemma igen efter Gotlandsresan! Det har varit grymt kul och totalt utmattande. Vi har solat, badat, spelat fotbollsgolf, questat på Boda Borg, vandat innanför murarna i Visby, spelat spel, ätit gott och druckit massor. Riktigt roligt har det varit! Idag jobbar alla utom jag. Tack GUD för det, hade inte orkat. Idag blir det riktigt lugnt. Jobb igen på torsdag. Bilder kommer snart! Måste sålla bland hundratals.

hallå där!

Ett tag sen sist. Har hunnit jobba en del och även påbörjat min semester! Riktigt gött! Tog en lugn helg med långa sköna dagar på stranden och åkte till Halmstad i måndags och stannade över natten. Väldigt mysigt och fick solat lite grann där med. Igår va vi på planeringsmiddag hemma hos Fanny och Rasmus. God mat och mkt alkohol och singstar. Hade riktigt kul. Nu har jag precis kommit hem från Väla där jag och Fanny investerat i nödvändigheter inför helgen, såsom vin och cider och linnen för 29 kr st på Gina Tricot.  Imorgon bär det ju av till Gotland! Nu är det mkt som ska fixas. Städning och packning. Halv sex åker vi imorgon bitti. Hur jag ska lyckas ta mig upp har jag inte riktigt kommit på än. Ha det fint så ses vi nästa vecka. Å tack Helle för att du passar Vilda! Mot Gotland å ösregn!

mmhmm.. muffins!

Nu har Emsan åkt hem. Vi har haft superkul och det är tomt å trist hemma. Men ska iväg å jobba nu. Sista tre dagarna sen är det semester! Först blir det Halmstad å sen Gotland! Längtar! Sen blir jag förmodligen inringd igen. Men det gör inget för att tjäna pengar har jag ingenting emot. Men. En sak i taget. Jobb nu! Å vad ska jag äta idag? Ständigt ett problem.

man hör bara ständigt...

Jag har inte tid! Jobbar hela tiden känns det som. Men på fredag är min sista dag å då blir det semester! Blev en liten utgång i lördags. Var på Harrys å det va faktiskt sjukt kul! Idag kommer systerdotter Emelie å ska va här till onsdag. Ska bli supermysigt! Mamma å syster kommer å lämnar henne å då blir det kinamat i stan!

RSS 2.0