och grymt och grymt från lilla stian hörde vi på varje dag

Så igår fylle jag 21. Vilken dag! Mkt som skulle fixas och donas och jag och Dala lagade mat och bakade kakor som aldrig förr! Riktiga mästerkockar. Bjöds på Flygande Jakob och Cheesecake, så sjukt gott med Cheesecake! Å det verkade gå hem. Efter maten blev det riktig fest och vi dansade till långt in på natten. Riktigt roligt och lyckat!

Å jättefina presenter fick jag. Förutom det som finns på bilden så fick jag glöggmuggar och ett par riktigt glamouriga örhängen som min syster pysslat ihop. Mamma är så rolig. Hon hade letat upp en skiva med Bröderna Djup som jag också fick, haha. När jag va väldigt liten va det min favoritsysselsättning att dansa framför bandspelaren till dom.





Tack ALLA för en lyckad och trevlig kväll och för presenterna, jag är supernöjd! ;)

today is gonna be the day...

Frukost: knäckemackor och kaffe
Outfit: blårutig, lång skjorta och leggings
Humör: finfint, lite rosslig bara
Gjort: vft på grundskolan
Planer: plugga, städastädastäda
Lunch: knäckemackor och kaffe, haha!
Läser: massa (o)vettiga bloggar
Bästa: vft på grundskolan, som jag saknar det!!
Middag: förslag?
Väder: traaadigt
TV-program: Idol och Matrix, min favvofilm!
Tänkvärda: för att lära barn lära krävs det att förstå barns tankar
Vill ha: massa paket ;)  
Kom-i-håg: ringa kåren och fråga varför dom vill att jag ska betala dubbel terminsavgift

jag överlevde - knappt

Tog mig till skolan idag, weho! Orkar ingenting å får andnöd så fort jag gått ett par steg men men. Ändå bra å va med på "handledningen" och blir en lång paus från Malmö nu. Känns bra Anna, kommer gå fint det här. Mkt jobb som sagt men med en bra planering som grund så går det vägen.

Fick ett otroligt fint halsband av Aynur i födelsedagspresent. Hon är så himla söt. Tack så hemskt mkt vännen!

Nu har jag knaprat i mig ipren och ska snart börja fixa och dona lite här. Mkt som ska göras i ordning inför lördag. Man vill ju gärna att det ska se snyggt och prydligt ut. Å så ska jag julpynta lite! Kliar i fingrarna nu. Men först måste det städas. Så otroligt mkt man måste göra hela tiden. EN sak i taget, Alex. En sak i taget.


Å ja just det. Tre år har Dala gått utan en sjukskrivning. Mkt viktigt.

i'm sick and tired of always being sick and tired

Nu börjar jag må liiiiite bättre. Känner mig fortfarande helt mosig i huvudet men jag fungerar någorlunda iaf. Å efter tre dagars total isolering så börjar jag klättra på väggarna här. Nåja, inte bokstavligt talat. Det skulle jag aldrig orka. Å inte total isolering. Har ju Dala och Vilda här också. Men dom liksom måste va med mig trots att jag snorar och hostar och klagar och håller alla vakna på natten. Sånt är det att vara sambo :) Tur att Dala aldrig blir sjuk, puh! Vi talar ju trots allt om mannen som inte haft en enda sjukdag på över två år. Bara det är helt sjukt. Jösses. Jag babblar tom i bloggen, dags att komma ut och träffa lite folk.


Måste påminna er om det stora eventet 12/12.
Ni som inte osat, skynda er! Sista anmälningsdagen närmar sig.
Ni som vill ändra ert svar, samesame. Snart dags!




Heh, tänk om jag hade sett lika söt ut när jag är sjuk. Dessvärre tror jag att jag ser ut som sju svåra för tillfället. Har inte riktigt vågat titta mig i spegeln. Men det blir ju liksom ganska oundvikligt resultatet.

utsugare ;)


såja...

Nu har jag legat i sängen hela dagen och tyckt synd om mig själv. Det är fruktansvärt synd om mig!! Men har ätit nu iaf och har precis pratat med Anna. Hon fick mig på bättre humör. Du är en pärla som fixar och donar medan jag ligger här och jämrar mig.

ill..

Hm. Skrev ett inlägg igår men det blev visst inte publicerat. Iaf låg jag hemma med feber, yrsel och hosta. Först framåt sextiden på kvällen kunde jag sätta mig upp utan att bli illamående och faktiskt få i mig en bit parmaskinka. Fick stanna hemma idag med, så himla typsikt! Hade hellre vart i Malmö och hjälpt Anna med projektarbetet. Är galet trött men kan inte sova. Har legat vaken sen ungefär fem i morse, å då somna jag inte förrän efter två inatt. HATAR å va sjuk!!



förkylning nr 4

Åh nej. Kände det i halsen igår. Som vanligt inbillar jag mig att bara jag sover några timmar så är det borta sen. Icke. Blev till att stanna hemma. Har hostat precis hela dan så nu kan jag knappt prata alls. Så fort jag försöker så hostar jag nonstop. Men ja, sånt är det. Ska iväg till Apoteket när Dala kommer hem och skaffa lite medicin så jag kan ta mig igenom veckan, varje dag händer det ju nått sjukt viktigt! Hatar såna veckor..

Hoppas arbetet gick bra idag J1 ;) Vi ses på torsdag!

glamorös, javisst! idag, not so much.

Vilken kväll! Glitter och glamour som avrundades på Tivoli bland glasskärvor och rnb, uppklädda till tänderna. Riktigt roligt hade vi. Får se om det dyker upp några bilder någonstans sen.

Idag är jag trött och har precis tryckt i mig en pizza. Nu ska jag kleta inpackning i mitt skatbo till hår. Reultatet av en sjuk överkonsumtion av hårspray = skatbo. Imorgon är det måndag och ny vecka igen. USCH. Men bara fem dagar (som antagligen kommer vara dom längsta i mitt liv) sen är det födelsedagsdaX!

tres bien

Åh! Slut på väntan. Ett steg närmre. VG på tentan. Tack så mkt! Jobb nu!

i väntans tider skiner iaf solen

Tjoho! Har inte haft tid på sistone. Är iaf ett stort steg närmre en kravlös semester då jag och Anna gjort färdigt projektplanen. Just nu sitter jag och väntar på mitt tentaresultat, förhoppningsvis ytterligare ett steg på vägen. Puh, blir hur nervös som helst när man bara sitter och väntar! Ikväll ska jag jobba i Centrum för första gången. Ska sticka dit lite tidigare tänkte jag för å kika på alla gatunamn och nummer. Kan ju inte så många gator där nere. För övrigt är det dags för G&G imorgon. Glitter&Glamourfesten som vi väntat på länge! Tiden springer iväg.

ett huvudbry mindre

Blev först bestört övar alla vita kuvert (som jag antog var räkningar) som låg innanför dörren och som jag råkade trampa på med mina regnskitiga skor. Efter en närmre anblick upptäcker jag ett ifrån polisen. Jaha.. va har jag nu gjort? Har dom fångat mig på nån fartkamera nånstans? Men nej, det var mitt körtkort! När vi va i Varberg med min syster å hennes man och skulle in på en bar där upptäckte jag till min fasa att mitt körkort va borta. Antog att jag glömt det antingen på Gina Tricot eller Systemet (vilket annat ställe skulle det kunna vara liksom?). Haha, skämt å sido så slapp jag alltså ringa vägverket, ta nytt kort, betala 250 spänn och dessutom gå runt å undra vem som numer utger sig för å vara mitt fantastiska jag.

TACK du vänliga själ någonstans i Malmö som lämnade in mitt körkort.
Vem du än är,
I love you!



Å ja, resterande kuvert va räkningar..

barrowland ballroom

Hade riktiga problem med att komma upp ur sängen. Lika trött. Vaccinationsbiverkningar update: Fortfarande ont i armen. Hoppas det går över tills imorgon. Skulle vilja skylla min onormala trötthet på sprutan också men förmodligen är det bara sån jag är (inte första gången jag känner att jag skulle kunna sova hela dagen).

Idag väntar jag på mejl från min mentor om en tid för "utvecklingssamtal" om VFT. Förutom det hade jag tänkt försöka städa lite. I eftermiddag blir det plugg för hela slanten och sist men inte minst, DH!


För övrigt är det idag 42 dagar kvar till Thailand. Närmar sig med stormsteg. Längtar nått fruktansvärt!!
Efter att ha nojat färdigt över allting som jag måste göra innan dess har jag hunnit få lite perspektiv på saker och ting. Anna, på 42 dagar hinner vi göra ett kickass projektarbete!

it's not a scene, it's a goddamn arms race

Nu gör min arm seriöst ont. Åh va jobbigt! Trött som en get men får inte riktigt nån ro. Vill helst somna i en nybäddad säng med stela lakan, fönstret öppet och till ljudet av regnet som slår mot rutan. Men kommer nog att frysa ihjäl om jag låter fönstret vara öppet. Synd.


so called mr rock & roll he's dancing on his own again
talking on his phone again to someone who tell him that his balance is low
he's got nowhere to go, he's on his own again

btw

Helgen va underbar! Fest för Åsa i fredags och inflyttningsfest hos Teres i lördags. Sjukt fin lägenhet och riktigt roligt! Lekte massa musiklekar, såklart jag tyckte det va roligare än nånsin och jag va på topp! Följde upp med en runda på pl, kebab och sen sunes sommar hos Fanny och Rasmus. Jag och Sixten sov som stockar dock. Sixten är för övrigt det senaste tillskottet i umgänget. En liten kattbebis :) Å jag vill fortfarande ha pannkakor! Men först ska jag vila en stund.

Har förresten blivit alldeles för dålig på att ta bilder. Nästan slutat med det helt. Måste skärpa mig!

jag har tagit sprutan, nu vill jag ha pannkakor och glass till middag

Puh! NU är jag trött. Som vanligt när något viktigt ska hända så kan jag för mitt liv inte somna. Det kom inte som någon chock att jag trodde min väckarklocka skämtade med mig när den ringde halv fem i morse. Efter att väldigt seriöst ha övervägt att stanna hemma så fick jag till slut masat mig iväg till praktiken. Men det va roligt att träffa dom små liven igen.

Nu har jag precis kommit hem efter ett besök på massvaccinations-magasinet. Sjukt ställe ändå. Därinne kändes det som om domedagen är nära med livshotande baciller som lurar bakom varje hörn. Nu är det iaf gjort! Hoppas att jag mår bra imorgon, har inte tid å vara sjuk!


när det äntligen är över

Så va premiären över. Första salstentan är gjord och en veckas ständig nervositet och oro har nu lagt sig, eller försvunnit helt. Och det kändes bra! Nu kan jag lägga det bakom mig. Ett tag iaf.

Dagen började dock mycket dramatiskt då en fågel viskade i våra öron att det brann på skolan och ingen visste om vi skulle få lov att befinna oss i lokalerna överhuvudtaget. Men det va över när vi väl kom fram. Hela A-delen var avspärrad men som tur är skulle vi hålla oss i D. Summa kardemumma, tentan är över!






http://www.skd.se/article/20091106/NYHETER/911069996/1162/S%C3%96K/*/anlagd-brand-pa--malmo-hogskola

känner ni igen er?


jag imorgon

Imorgon förmiddag;






Imorgon eftermiddag;


en ynklig rad av fotspår, en oändlig kontinent

Tagit paus i veckan. Egentligen inte, har hur mycket som helst att göra, bara struntat i att rapportera.

Helgen i Varberg va underbar. Lugn och skön med massa god mat och mycket skratt. Även en utgång fick plats på schemat. Bubbel förenat med bubbel. Riktigt roligt helt enkelt.
Veckan har bestått av en massa pluggande. Hade examination igår, gick hur bra som helst. Imorgon är det dagen D. DSS. Den Stora Salstentan. Kan inte koncentrera mig på att plugga idag. Hundra tankar som trängs i huvudet. När ska jag hinna med alla fältdagar? Vad ska vårt projektarbete handla om? Vad kommer det för frågor imorgon? Vilka böcker ska vi ha till nästa kurs och hur ska vi få tag på dom i tid? Ska jag vaccinera mig på måndag eller inte? Hinner jag med att göra en tioveckorskurs på sex? Orkar jag? Är jag tillräckligt förberedd inför imorgon? Ska jag låsa dörren och skita i alltihop?

Åh, ge mig styrka!

RSS 2.0