babseluring

Woho! Regn idag! Yesyesyesyesyesyes! Jag har lyckats tappa bort min regnjacka för andra gången så det blir toppen att jobba idag. Lägg märke till min grova sarkasm. Vad tar man på sig om man ska springa ute i regnet en hel kväll och inte har någon regnjacka? För övrigt är det fredag idag och jobb väntar på min gamla runda på slottet. Sjukt kul! Jag har nog världens bästa jobb (nu är jag inte sarkastisk). Å ikväll kommer Babsing!! Vi ska dricka vin, snacka skit och skratta åt våra dialekter. Blir toppen! Till sommaren kommer hon och stannar lite längre efter sitt besök i Florida. Iihhh can't wait! Nu måste jag skynda mig, städa undan, duscha, äta, mata grannens katter, vattna deras blommor och tömma kattlådor. Sen måste jag tidigare till jobbet och snacka med chifen om parkeringstillstånd och beställning av nya arbetskläder.



satc2

Fannsan! Sex and the city 2 måste genast bokas in!
Kanske en date med ettan också så vi kan böla lite.

I'm humiliated!!





mmmhhhhmmm

Jag sa ju att det inte fanns en chans att Sverige skulle gå vidare i kvalet.
Tackar så mkt #¤/&%¤ AB.


yes please




jordgubbe

Nähä, ingen solning på balkongen idag heller. Det är snart juni å kasst väder. Semestern står för dörren och då hoppas jag verkligen att det kan ha blivit lite varmare. Ikväll vankas det jobb, härligt! Det blir det nu ända fram till söndag. Under någon av dagarna är det tänkt att Abbi ska hälsa på, sjukt kul!! Vi har problem med att tajma in en date när vi båda är lediga med alla resor, arbeten och diverse som ställer sig i vägen. Well, det blir lite lättare from juni. Nu blir det lunch!



galaxissa

Som vanligt går jag upp i sista sekund. Det vankas utbildning med jobbet på Maria Park. Är inte stormförtjust i det där stället. Kan inte låta bli att föreställa mig hur det såg ut förr. I vilket fall hinner jag nu inte göra någon frukost. Det skulle vara rätt bekvämt att gå inom ica på vägen. Det är ju typiskt att solen skiner idag när jag ska sitta inomhus.


har man inget bättre för sig kan man alltid hänga på buttericks








life is like a butterfly

Detta underbara blommode gör mig mer hagalen än vanligt. Vilken butik som helst är paradiset för en blom- och fjärilsälskare som jag. Hemma smyger jag in en och annan fjäril, lite i taget så att inte Dala får en chock, hehe. Har spanat in en dress som jag hoppas på att få bära på midsommar. För tillfället ligger hela midsommarhelgen på mitt jobbschema. Hur mkt det än svider i plånboken hade det varit trevligt att vara ledig och få fira i Halmstad som vi brukar. Det blir till att jaga rundor efter någon som är sugen på att tjäna en extra slant.


update big time

OKEJ! Här har det ju inte sprudlat av aktivitet den senaste tiden. Tiden bara flyger iväg och jag har alltid en massa saker att göra. Fast emellanåt vet jag inte vad det är jag gör. Senaste äventyret var iaf Lundakarnevalen som jag egentligen inte hade några förväntningar på mer än termosvin och trevligt sällskap. Det visade sig innehålla mkt underhållning och ännu mera trevligt sällskap. Den kvällen ändrade definitivt min syn på Lund lite grann. Man kan ha riktigt roligt där och det behöver inte alltid sluta med att man går totalt vilse (jag vet att det är en liten stad och bla bla men med noll lokalsinne är allt möjligt). Helgen innan firade vi systers 40 årsdag och det med bravur. Innan dess bodde systerdotter Emelie hos mig och det hoppas jag sker igen inom en inte allt för avlägsen framtid. Vi hade supermysigt, va iväg och fota oss på The Studio (det bor en liten modell i Emzan, eller ja, nu får jag inse det faktum att hon har växt om mig.. ) och hängde på högskolan i Malmö och spelade gitarr. Måste snart investera i min egna gitarr! För övrigt återstår TVÅ (!!) skoldagar innan det vankas sommarlov. Så sjukt.. tiden går som sagt fort och hela våren har i princip bara bestått av roligheter. Idag har jag en ledig dag, det hade varit trevligt att spendera den i solen men den lyser med sin frånvaro. Imorgon blir det utbildning med jobbet, sen jobb tors-sön. Woho! Äntligen har jag bloggat, Fannsan!




studio






RSS 2.0