ledsen för dålig uppdatering men nu drar jag på semester!

Alltså, jag ber om ursäkt. Än en gång får jag erkänna mig besegrad och blåsa bort dammet från balex. Men den här gången har jag en godtagbar ursäkt.

Från den dagen vi fick tag i nycklarna till nya lägenheten har det varit fullt kaos. Allt som hör en flytt till blablabla. Målare springer här från 7 på morgonen varje dag och tapetserar om alla rum, vilket självklart dragit ut på tiden. Vi har bara haft internet sporadiskt och dessutom levt med bara ettan, tvåan och fyran på TV. Det är värre än man kan tro, haha! Just nu sover vi i vardagsrummet och det ser ut som stället Gud glömde. Hela huset är fullt av byggnissar som håller på och fixar massa saker. Dörren ska bytas, fönsterna ska bytas, balkongen håller på att byggas om. Allt som har med målning, bygg och flytt att göra står mig upp i halsen. Utöver detta har jag gått i skolan på kvällarna, jobbat på förskolan på veckodagarna och hemvården på helgerna. Så va det med min lugna höst!

Så ja, jag ber om ursäkt. Men jag har INTE HAFT TID ;D


Okej, så nu har jag rensat systemet lite. Jag är lite trött... skulle man kunna säga. Men jag är glad. Här blir fint och läget är perfekt. Det är långt ifrån klart (fattar inte vilken tidsoptimist jag är) men det blir så bra. Skulle visat er bilder på röran men i den röran nånstans finns sladden till kameran. Nåväl.

Så vidare. Har jobbat min sista dag idag. NU är det semester till 19 jan! Har fått så fina julklappar från föräldrar och kollegor. Ni är guld värda! Imorgonbitti åker jag till Halmstad för total avkoppling och julfirande med familjen. 26 dec bär det av till Thailand och jag kan inte ens beskriva hur mkt jag längtar. Nu ska jag samla kraft och energi så jag är redo i januari igen. Då är renoveringen klar och lägenheten ska äntligen komma i ordning.  

Så det va bara det jag ville berätta, balex tar en offentlig paus. Nu ska jag fira lilljul och en välbehövd semester.
God jul, gott nytt år och allt det där. Vi ses i januari.

keys

Idag är det den stora dagen. Idag får vi nycklarna till nya lägenheten. Herregud vad jag läntar just nu! På senaste tiden har jag bara kunnat tänka på alla bekymmer som uppstått i samband med den här flytten. Tid, fel, målning och allt vad det nu är. Nu kan jag se hur bra det kommer bli i slutändan. Och hur roligt det kommer vara att inreda den. Nu börjar det!



sale @ hm.se



klick √


RSS 2.0