nykter utav vin och full av längtan är det rätt att säga fel och tänka rätt

Jag vet att ni är här. Jag ser er på statistiken. Kommentera gärna.


Snart bär det iväg till Noselake. Har pysslat med ett kort som den senaste födelsedagsgrisen ska få. Nu ska jag packa min väska snabbt som ögat och fixa håret (som nu mera bara tar ett par minuter) och sen ge mig iväg för att hämta den där bilen. Hoppas verkligen inte den får för sig att lämna mig i sticken nånstans i Smålands skogar. Roligare kan man ju ha. Men nu har jag legat på latsidan länge nog. Up and away. Over and out.




då kommer känslan, den smygande känslan
den enda jag inte rår på
då stänger jag själen, klämmer ihjäl den
hittar en himmelsk drog
då kommer känslan, är jag den enda som aldrig förstår?


okej nu ska jag lägga mig. på riktigt.


0

Tänk att man får betala 7200 för en trea på Maria Park när man får ett helt freakin' radhus för 5700 i Mörarp. Ville bara poängtera denna galna prisskillnad. NU ska jag lägga mig.

boot

Dessa skönheter planerar jag att ha på fötterna i höst/vinter. 299 kr på H&M. Billigt eller?
Leverans i början av oktober. Frågan är om jag kan hia mig tills dess??


stickers

Ja, så va det Ullared i fredags. Vilket ställe det är. Där finns verkligen allt! Nu har jag fyllt på alla förråd här hemma med städmedel, tops, bomullspads och allt va det är. Lite inredningsprylar såklart och mängder med strumpbyxor. Nu behöver jag bara ett par boots sen är jag redo för höst, hur tradigt det än är. Tog tåget upp till Halmstad och körde sen med mamma upp. Snäll och söt som hon är fick jag sen skjuts ner till Helsingborg igen. Hade varit lite svårt att ta tåget hem med alla kassar. I helgen har jag jobbat på Slottet, nu vet jag inte riktigt när jag får komma tillbaka dit igen. Känns trist men samtidigt behöver jag nog vara lite ledig. Har ju inte direkt legat på latsidan i sommar när det kommer till arbete. Nu kanske jag kan ta igen andra saker, som att städa lägenheten, tvätta och vara social med mina vänner (som tack och lov finns kvar fast jag är så upptagen hela tiden (ni är det finaste som finns)). Nu tänker jag fixa till naglarna, har en miljon nagellack känns det som (köper nagellack som en besatt) och tänkte måla marinblått denna gång. Nån fjäril kanske också får pryda en och annan nagel. Imorgon ska jag hämta bilen som äntligen är färdig. Det blev ingen billig historia men det är ju inget att göra något åt. Sedan blir det en tur upp till Nässjö och syster. Tre timmars bilresa och jag ska spela Kent på högsta volym hela vägen!


:)

Jag kom. Jag såg. Jag fyndade.



DD

Idag är det Den Stora Dagen. Ullared! Haha, jag är en sån nörd men jag har längtat i stort sett hela sommaren. Fick inte tag i någon bil så det blir tåg upp till Halmstad där mamma hämtar mig. Igår jobbade jag min sista dag på förskolan (bara för den här perioden hoppas jag). Fick present och ett supergulligt kort. Blev nästan tårögd. Nu ska jag plocka undan lite medan Vilda ligger här på golvet och leker död. Mot Ulllllaaaared!!



bussen mot stan

Snart dags att hoppa på den berömda bussen. "Linje... 2... mot... Ättekulla industriområde... via.... Knutpunkten". Haft en lugn förmiddag med mkt kaffe och internetsurfande. Har tydligen hostat riktigt mkt inatt för Dala va tvungen att gå ut och lägga sig på soffan. Men jag sov som en stock. Iväll blir det lite städ och biljakt. Stort, stort behov av en bil imorgon. Vår egen står på verkstan och kommer inte speciellt långt.

sensommarhöst

Dags att krypa ner under täcket och lyssna på när vinden nästan blåser omkull träden här utanför. Det är iaf vad jag tror att den hade gjort om det stått några träd där. Har iallafall varit hemma hos Marlenes mamma på fika idag. Lånat hem hennes symaskin som jag ska använda flitigt. Nya kuddfodral och sy upp alla gardiner ordentligt (även om mina handgjorda stygn är rätt så charmiga). Imorgon jobbar jag ett till halv fem, lagom tid kan jag tycka. Då hoppas jag att blåsten har lagt sig. Nattinatti.

smakprov med dålig kvalité



Jag hade verken tid eller lust att stå stilla och filma men ett litet smakprov kan ni få. En digitalkamera är uppskriven på listan över saker jag måste ha. Btw, det är inte jag som sjunger med haha!


sjufyrasju

Jag ber om ursäkt för min ständigt dåliga uppdatering. Har mottagit en hel del klagomål (mestadels från Carl Öhrns) och måste helt enkelt styra upp detta! Så nu gör jag ett nytt försök. Egentligen är det inte mkt som hänt sedan sist. Det blev Kent och det va fantstiskt. Jordens alla vackra ord kan inte beskriva hur fantastiskt det va. Winnerbäck i mitt hjärta, för all del. Men Kent live va bättre än någonting annat jag upplevt. Dagarna har sprungit på, jag har jobbat och jobbat. Klämt in ett och annat party här och där. Finns lite dokumentation, dock inget jag själv besitter (ja Fanny, jag menar att du ska lägga upp alla bilder nu!) Framöver ser jag framemot precis fyra dagar ledigt innan skolan börjar 2 september. Känner hur det brinner i knutarna nu, har iaf beställt hem lite böcker så jag kan förbereda mig. På två år har jag haft en framförhållning som varit lika med noll så om jag inte genomgått en närmast religös uppenbarelse i sommar så ligger nog de böckerna där de ligger tills det verkligen brinner.


hur känner du nu?

Idag är det fredag och jag fick ledigt och bara sitter och njuter av det faktum för tillfället. Dessutom vässar jag armbågarna och förbereder mig mentalt för att klara av att samexistera med alla emoflickor jag misstänker kommer vimla omkring mig ikväll när det är dags att entra Sofiero och uppleva min allra första Kentkonsert. Egentligen så hatar jag att trängas med folk. Jag undviker helst sådana platser där man ligger i riskzon för att utsättas för en sån där riktigt störig typ som dansar in i en, trampar en på tårna, hoppar upp och ner och sjunger med alldeles för högt. Jag blir så sjukt irriterad. Liksom onödigt mkt irriterad. Men denna starka känsla tenderar att falna efter ett tag. När man står där och känner hur sjukt galet irriterad man är och plötsligt hör en av sina favoritlåtar. Då mår man bra. Då mår man bäst. Då är man bäst. Då glömmer man hur störigt det är och dansar in i folk för glatta livet, trampar dem på tårna, hoppar upp och ner och sjunger med alldeles för högt. Och hundratusen röster skriker efter något mer.



 



det är så jag säger det

det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid
ibland är det så, så säg som det är
för den här gången krävs det mer
innan jag öppnar armarna och förlorar mig
och känslorna faller fritt på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?
men allt det här vänder sig in i mig
det är så jag säger det, du är det finaste jag vet




nu är hösten nära

Nu har jag tappat bort min mobilsladd igen. Det är ju rent hopplöst! Här har jag letat igenom halva lägenheten och just när jag skriver detta så får jag en uppenbarelse och vet precis var den är. Så kan det gå. Nu har höstens skolschema kommit och måste säga att det ser rätt bra ut. Anar dock en del hemstudier. Det blir didaktisk engelska vilket känns spännande. Blir nog en liten utmaning men det behöver jag. Dessutom blir det en gitarrkurs på kvällstid. Här ska det spelas! Blir att jaga fatt i kurslitteratur sista veckorna i augusti. Vet inte om jag vågar gå till stadsbibblan dock.. där ligger en (liten) skuld och väntar på mig, hehe. Just nu ser jag fram emot höstterminen men det gör jag alltid, lurar mig själv varje gång. Tänker att "åh det ska bli skönt att ha kvällarna fria och dessutom va ledig några gånger i veckan". Men efter några veckor så är jag tillbaka i att avsky att vara aktiv på dagarna och bara längtar till nästa sommar igen. Det positiva är ju förstås att man får mkt tid över till annat. Just nu håller jag på att koka ris till min chili con carne som får bli dagens middag. Räknat med idag har jag sex arbetsdagar kvar på slottet, jösses va tiden går fort!





en dag i Falkenberg










staden med tre hjärtan
















min och sundets pärla



















update :;

Jobb, jobb, jobb. Regn, regn, regn. Vart tog solen vägen? Va hände med mina förmiddagar på balkongen med kaffe och Kent på hög volym? Nu spenderar jag mina förmiddagar sovandes. Fast det är ju inte fel det heller förstås. Hur skönt är det inte att sova?? Nu har jag iaf två veckor kvar på mitt schema, sen är det dags att jobba dagtid ett tag. En veckas semester hade inte suttit fel men sånt kan man inte räkna med. Men jag trivs så bra på jobbet! Men det är ju annat som man måste hinna med också. När jag inte jobbar så går jag i lägenhetsdrömmar. Är så sugen på en trea nu och jag kan inte sluta att gå runt och inreda drömlägenheter i huvudet. Tänk att bo i lägenhet med vita väggar, fler garderober, fungerande ventilation och ett badrum som befinner sig i icke-renoveringstillstånd. Ja, ett rör har spruckit nånstans så hela badrummet är vattenskadat och måste rivas ut. Vill inte veta vilket humör jag kommer vara på när dem väl sätter igång med det. Nåväl, allt har sin tid. Hade för övrigt planerat in en Kent-konsert på fredag men lyckades glömma bort det och ta en extradag på jobbet. Inte så typiskt mig ju, haha. Men på lördag har jag iaf hållt mig ledig och då väntar ett besök i Halmstad. Nu får tiden gärna pinna på lite snabbare!


RSS 2.0