moving on

Den här dagen blev inte som det va tänkt. Lite som en dålli film. Hoppas på ett starkt avslut. Sista deltävlingen i Melodifestivalen med. Sorg.

från föreläsningen igår

 
kära kursare


fönsterputsarna hade precis vart där, tyckte dom gjorde ett bra jobb

snacka om att vakna med ett ryck

PANG! Klockan är 9.35. Hör hur Vilda hoppar ner från någonting å springer iväg. Reser mig hastigt upp. Blickar åt höger å märker att det fattas någonting i fönsterkarmen. Å nej.. Glassplitter över hela golvet.

superfredag

Nu har mamsen åkt hem. Vi har haft en supertrevlig dag. Nya chinos på Gina å lite smått å gott på Ikea. Inklusive dvdhyllan som vi spanat på sålänge. Nu ska den bara upp på väggen också. Bjöd på god middag. Hon blev lite impad. Hon hade dessutom tagit med sig massor av mat så nu är hela frysen full. Hade för övrigt rätt så trevligt i skolan med. Tåget va försenat igen, frikort here I come. Jag å Anna prata tenta å diverse annat.
Dala är på after work å har telefonen avstängd. Själv funderar jag på vad jag ska göra av resten av fredag som förresten snart är slut.

Känner egentligen inte för att blogga idag. Men kort, en bra dag.

lyxfällan

..tittar jag på just nu. Där pratar dom om mobiltelefoni och om hur man kan minska sina kostader. Häromdan blev jag stoppad av en Tele2 försäljare på centralen i Malmö. Han sa att han skulle ge mig bonus. Så han kollade upp mitt abonnemang å sen sa han att jag redan hade det rätt bra å att han inte kunde göra nått. Haha, lönt. I vilket fall blev jag inspirerad av lyxfällan så jag kikade på mina räkningar. Det visade sig att jag har minskat min mobilkostnad med hundra spänn. Det är 1200 om året. Inte så illa ändå.

våra bebisar

Vilda är nio månader, snart tio. Hon håller på å bli stor! Med det kommer både för- och nackdelar. Hon har med tiden blivit mkt smidigare å kan röra sig på fönsterbrädor å bokhyllor utan att riva ner någonting av misstag. Däremot har hon kommit på att det är rätt roligt att riva ner saker med flit istället. Hon har även upptäckt att det finns en värld utanför den här lägenheten så varje gång man öppnar dörren får man springa rundor i trapphuset å leta efter henne. Någonting annat som man får räkna med när man skaffar en honkatt är att dom löper. Och med en honkatt som löper följer diverse.. ja ändringar i rutinerna. Toalettområdet verkar utökas under den här perioden och Vilda bestämmer tydligen själv var någonstans det är lämpligt att kissa. Det pratas även en hel del, Vilda svarar på allt man säger med ett "mm" liknande läte, även tvn. Detta är rätt trevligt då man får illusionen av att man kan föra en konversation med henne. Det blir dock rätt enformigt efter ett tag eftersom hon bara svarar "mm" på allt man säger. Risken för ledande frågor är överhängande. På natten tycker hon att det är alldeles för tyst å gapar för både sig själv, Dala, mig och tvn, vilket kan störa nattsömnen något. 

Häromdagen satt vi på tåget å en liten diskussion om ämnet uppstod.

Jag: Jag har knappt sovit någonting. Vilda har skrikit hela natten (gäsp).
Sahra: Jaa, samma här. Lucas skriker hela tiden.
 
Till saken tillhör att Lucas också är en katt. Våra katter är våra bebisar. Jag undrar hur det kommer att gå den dagen vi får riktiga bebisar. Katter är ingen dans på rosor.


Min bebis

va roligt man kan ha när man är ledig såhär en torsdag

Idag var jag uppe så tidigt att jag hunnit med att tvätta, diska och städa hela köket innan klockan slog elva. Dessutom är det ingen som hunnit med att uppdatera sin blogg, då är det tidigt ;) Jag som hade tänkt mig en lång sovmorgon men av nån anledning fick jag ingen ro. Mkt som snurrar i huvudet nu.

Handlade igår å lagade pommes och lövbiff, sjukt gott! Dagens schema ser ut som följer;


• tvätta

• städa

• plugga (färdigställa vårt arbete)

• aerobic kl 17

• städa lite till

• plugga (muntlig tenta)

Imorgon kommer mamma hit på middag ♥


ännu mer humor


humor


applåder

Jag har bara en sak att säga.
Larheden är kung.

if you want to buy me flowers just go ahead

För några veckor sedan svor jag dyrt och heligt på att aldrig mer använda programmet Movie Maker. Men nu är vi där igen. Trodde jag skulle tappa huvudet igår när allt bara gick åt pipan. Men idag gick det bättre. Man får jobba hårt med sin kreativitet, något som jag inte har någon mängd större mängd av. Snart över.
Helgen var förresten mkt trevlig. Av nån anledning hade vi roligare än vanligt. Å det är inte illa.



Bild från ute i snövädret i lördags. Marlene i bakgrunden. Vi gjorde fina figurer i snön ;)
Men nu är jag trött på den. Jag och alla andra vill ha vår.

Idag när jag stod å diska så kom Dala hem med dom här. 



Tredje gången samma månad. Jag frågade om han var sjuk. Det sa han att han inte var.
Jag älskar honom i vilket fall.


djävulen bär prada

Kalas igår, riktigt kul hade vi. Iaf på vägen hem ;) Idag va vi ute på väla med Fanny å Rasmus. Bokade tid för en ny synundersökning, hittade även glasögonen jag vill ha så den 5 mars så ska de gamla kasseras ;):) Nu spelas det i vardagsrummet å snart kommer Marlene hit. Tänkte städa undan lite. Har tom hunnit med å plugga idag. Tänk va effektiv man är.



Inte exakt dessa men nått sånt här ser glasögonen ut. Liite annat än dom jag har för tillfället ;)

snewman

Fick smäll på fingrarna av Helle då DH inte börjar förrän nästa vecka igen. Hahah, sorry! ;) Hon å Henrik kom iaf in igår så vi spela SingStar, sjukt kul! Efter det gick jag, Dala å Henrik ut å byggde en snögubbe som blev så fin så :)


 



Å idag va jag uppe å fixade frukost. Vilda å Dala tyckte det va gott.. 



Haha, dom ser ut att ha ett mkt givande samtal :D

jag tenderar visst att blogga mkt när jag är uttråkad

Men jösses. Sitter här å lyssnar på Winnerbäck å blir blödig.
Nu får det hända nått!


Jag släpper din hand för ett helt vanligt återfall


taskigt läge

Missade säsongsstarten av Grey's Anatomy i onsdags...! Angelica?!?!
Nästa onsdag, kl 21.00. Do we have a date? :)

Har iaf en date med Helle å Ina på tisdag. Då är det DH å det missar vi inte!


detta eviga snöande

Igår va supermysigt! Ullared med mamma där jag investerade i diverse bra-att-ha-saker, sen fick jag middag hemma hos henne :) Hamnade mitt i ovädret (ytterligare en gång) på vägen hem men det gick bra. Det skulle dock visa sig att jag körde hem i ovädret helt i onödan då dagens skola blev inställd. Knappt irriterande? Ägnade dagen åt städning istället. Så den va ju inte helt bortkastad ;) Nu är grabbsen här å spelar. Jag sitter i sovrummet med datorn å en öl. Gott! Lägger mitt hopp till Helle som förhoppningsvis kommer in snart ;)

wawawa å sovsjuka

Idag påbörjade vi vår "skapande process" i skolan. Får se vad det blir av det ;) För övrigt har jag varit löjligt trött senaste dagarna. Igår va jag i skolan från tio till fem. Sen somna jag på soffan runt sex och vaknade igen tjugo över nio. Gick upp å åt lite grann sen somna jag på soffan igen. Efter ytterligare ett uppvaknande i den där soffan gick jag in å la mig, somnade å vaknade igen vid åtta i morse. På tåget till Malmö sov jag igen! Helt sjukt. Ikväll har vi tittat på Kung Fu Panda. Den va grymt rolig men vid något tillfälle somna jag till. Fattar inte vad det är för fel på mig. Kanske inte blivit helt frisk än? Men imorgon ska jag sova lite längre. Fast då kanske jag vaknar tidigt å är utvilad. Ja, man kan ju iaf hoppas. Sen bär det av till Halmstad där jag ska hämta mamma, sen ska vi till Ullared :) Efter det ska jag med henne hem en runda. Tyvärr måste jag hem till hbg igen på kvällen efersom jag måste till skolan på fredag. Men umgås med mamma hela dagen iaf, mysigt!


såhär vacker va jag idag på inspelningen

igår fick jag blommor av dala


jag ska slåss i dina kvarter

Spenderade fredagskvällen hos Dalas farfar å hans sambo. Dom har köpt en ny vovve som vi hälsade på :) Sjukt stor! Men söt. Va hemma rätt tidigt så Helena å Henrik kom in å spelade å snackade lite. Alltid trevligt att snacka skit med Helle ;)

Gårdagen blev mkt trevlig. Började med lite förfestande hos Fanny sen stack vi å bowlade. Jag loosade rätt ordentligt men det va kul ;) Hahah. Sen åkte vi hem på varsitt håll. Vi dukade fram kräftor å räkor å vitt vin som vi kalasade till Melodifestivalen. Stackars Lasse som alltid kommer sist ;P Efter den gick vi tillbaka till Fanny, André hängde också på. Lite mer dricka, musik å rappakalja. Blev nog en liten runda jag har aldrig också. Sen gick vi till donkan å käka innan vi åkte hem å somna gott. Riktig trevlig å rolig kväll!
Jag fick tulpaner, lila sådana, av Dala som matchar vardagsrummet perfekt ;)

Idag har vi vart hos Dalas föräldrar å ätit galet god mat! Det ska jag bjuda mamma på när hon kommer ner :) Spelade kort å kollade första halvan av mello som vi missade igår. Nu sitter vi hos Rasmus. Grabbsen spelar å jag tänkte ta en tupplur. Beck i soffläge senare.

Skolan heeela dagen imorgon. Suck. Grattis till Mikka som fyller 21. Din gamle räv ;)
Sov gott.

Vi ses.


miss you



Fick ett kort från syster. Det är på Dala, mig, Paula, Christer och barnen från förra påsken.
Nu sitter det på kylskåpet, suddigt suddigt men ni fattar. Tupphattarna har vi sett förr ;)



Alla hjärtans dag-presenter. Från svärmor å svärfar å syster Paula.



Nallen kommer från syster. Den luktar som hon.


Tack!

kitty i italien


på bättringsväg

Mentorsträff igår. Gick i trappan upp till anda våningen å va helt slut :P Sen slog det lock för öronen så jag knappt hörde vad jag själv sa. Men sen började jag må lite bättre. Tog tåget vid tolv med Linn å Maria. Följde med Linn hem för å hjälpa henne färga håret. Såg aldrig resultatet men hon säger att det blev bra ;)

Idag hade jag tänkt sova länge. Men känner mig mkt bättre idag (just nu iaf) å vaknade precis 9.10 helt pigg. Vad ska jag göra av hela den här dagen då? Just nu är jag hungrig så att äta står först på listan. Sen får jag väl städa eller nått. Det behövs ju alltid.

Vi ses.


På tåget

snurrigt

Jösses, jag har ju glömt att berätta hur det gick på tentan vi gjorde. Jag fick VG :D Helt otroligt. Å jag som oroa mig för att inte klara den. Känns skönt att det va värt mödan.

Mår riktigt dåligt idag. Om jag mådde dåligt igår va det ingenting i jämförelse. Men jag masade mig upp vid sex ändå. Älsklingen va snäll å gav mig skjuts till knutan så jag slapp ta bussen iaf. Feber å rinnig nästa å ont i halsen. Ni vet när hjärnan inte riktigt hänger med heller, sådär så om man flyttar blicken så går allt mkt långsammare än vanligt. Så har jag kännt hela dan. Inte så jobbigt :P Men va med på drama på morgonen, mer eller mindre aktiv. Sen visade vi upp våra filmer som vi gjort. Riktigt kul å se vad alla andra hade gjort. Vår fick rätt bra respons. Sen hade Sahra bil så fick skjuts hela vägen hem, tack gumman <3

När jag kom hem så åt jag, sen sov jag i tre timmar. Behövdes, men jag e fortfarande helt slut. Varje rörelse så blir jag andfådd. Hatar att må såhär! Ringde till mamma sen å beklaga mig lite :P Jag tycker så synd om mig själv när jag är sjuk :) Det värsta är att jag måste till skolan imorgon igen.. men är ledig på fredag iaf. Alltid nått. Måste bli bättre tills på lördag när vi ska umgås med Fanny å Rasmus :)

Vi ses.

mi casa

Det var visst någon som efterfrågade lite bilder på lägenheten så jag tänkte att jag skulle lägga upp några här ;)
Så här är ett smakprov på hur jag bor ;)

 
 
 

lite dålig luft kanske?

Så har snubbarna varit här som skulle fixa ventilationen. Har inte ens förstått att det vart nått fel på den. "Tycker du inte att det har varit lite dålig luft på toaletten?" Eh.. Det är ingenting som jag har reflekterat över så mkt... :P Men detta vinande som jag nämnde innan. Det har pågått hela dan. Det är tydligen för nån fläkt dom har dragit igång som stått stilla. Men nu blir det fin å bra luft härinne, sa dom. Men orka lyssna på det ljudet? Jag blir tokig! I alla rum! Men tydligen ligger det nått rör eller va det var bakom våra köksskåp som dom ville titta på så nu ska dom "öppna upp där och kika på det nån dag". Hm.. undrar va det innebär egentligen?

sjuk

Upp tio i sex idag å skulle till skolan å ha bild. Mådde inget vidare. Började redan igår med ont i halsen å täppt näsa. På tåget ner till Malmö kände jag mig sämre å fick nog feber. Svettades å frös om vartannat. Så jag tog tåget hem direkt igen.

Idag eller imorgon skulle det komma nån å fixa nått med ventilationen i trappen. Vet inte om dom hunnit vara här än men det susar eller typ viner från ventilationen i alla rum så nått har det ju hänt :P

Tröstar mig med att "fönstershoppa" på internet. Vårnytt.. vill ha!



långhelg, mkt trevlig sådan

Fest i fredags med Lottis, Rasmus, Johan, Dala, Olle å Angelica. Spelade TP å hade det trevligt :) Sen blev det en liten runda på Tivoli där vi även träffa Angelica :) Jag, Dala å Rasmus ägde dansgolvet ;)
Igår va vi hos syster i Halmstad, åt gooood middag å tårta :) Tack syster, vi tar en partykväll i mars <3 Sen va det dags för Melodifestivalen! Sjukt bra, förutom programledaren.. Petra Mede. Ett skott i pannan skulle hon ha, förstör hela programmet! Körde hem på natten å hamna mitt i snöovädret. Jösses. Det va inte roligt att köra bil kan jag säga. Men vi kom hem, sov länge idag sköönt! Sen stack jag å Helle ut på Väla där vi strosade rundor :) Hittade en kjol, en kavaj å en Hello Kitty pyjamas :) Helle bar också hem en del :) Vi hade väldigt trevligt!
Nu ska jag göra middag, revben å pommes, gott! Dessutom ska jag lägga ut vårt mästerverk till musikvideo på YouTube.
Ledig imorgon, naaajs.
Vi ses!

yo

Vilket jobb vi hade igår! Träffades i HBG å skulle filma till vår musikvideo.  Sen visade det sig att det inte sparats överhuvudtaget. Suck. Ut å göra om allt igen. Kallt å snö och utomhusscener. Härligt. Fick över det till slut å fram tills nu IDAG har jag hållt på å krångla med koder å diverse för att överhuvudtaget få in det i filmredigeringsprogrammet. Men.. nu är det klart iaf. Imorgon blir det lite finputsning.


Nu ska jag ta en titt på den på tv för att få se hur det ser ut på storbild, sen ska jag städa i köket.

Musiklektion imorgon, gött!



ur In the End med H4 ;)

pb

Städat! Sjukt tråkigt. Men det blir ju fint. Nu ska jag krypa ner i soffan å titta på de två SISTA avsnitten av Prison Break.


en bra helg

Fredagen spenderades hos mamma, som var ute på middag. Så under kvällen gick jag bara å vänta på att hon skulle komma hem. Sen satt vi å prata massor. Mysigt! På lördagen va vi uppe tidigt å inne i stan. Mamma köpte en kavaj, en väska å lite annat. Jag köpte en kofta, en väska, en grytvante å en vårjacka (75 kr!!)  Sen bar det av mot Nässjö å syster. Väldigt god mat å trevligt sällskap! Synd att det är så långt ändå, hade varit mysigt att ha er här <3

Igår va vi hos Anna å började filma.
Se bilder http://linnsabina.blogg.se
Det va riktigt roligt å imorgon fortsätter vi!
Igår kväll kom Marlene hit å fikade å pratade. Vi hade massor å prata om så hon gick inte förrän närmare halv elva. Jättetrevligt!

Nu ska jag äta.

RSS 2.0