Amor Vincit Omnia

Nu lite lugn och ro efter en mycket fartfylld helg! Fyllde jämt i fredags å det blev lite kalas. Otroligt trevligt med massor av härliga presenter! Igår bar det av till Marienlyst i Helsingör där det blev julbuffé å trevligt sällskap. Vann 300 danska på casinot också :) Idag har vi varit hos Angelica å druckit glögg å ätit knäck och pepparkakor. Väldigt mysigt!


Kort å gott, en otroligt rolig helg!!

Hotellrummet som vi fick va helt galet, större än vår lägenhet! Å inte ett öre kostade det ;)



hotell Marienlyst



vårt "rum"



dala i köket



suddig bild på vardagsrummet på övervåningen



sovrummet å ytterligare en balkong!



en till suddig bild



Sen kan jag också avslöja att jag fick en fråga tidigt i fredags morse som jag svarade ja på.
Så jag är numera nyförlovad.




Efva Attling, Amor Vincit Omnia. På Dalas står det From Now To Eternity





Några saker jag fick + presentkort på Gina Tricot, Väla och Ikea.


Som sagt, en riktigt bra helg :)

full fart

Idag hade barnen studiedag och då va det möte som gällde. Från åtta till fyra.. lagom roligt. Men lärorikt ;) Nu är jag totalt slut och tröttare än nånsin. Kom hem strax efter fem, la mig på sängen å somna på noll nix. Men va strax uppe igen. Iväg på maxi och handlade till kalaset på fredag. Nu har jag, Dala å Rasmus käkat och nu är det snart dags för grey's. Tyvärr ingen Angelica idag då hon jobbar, stackarn.

Imorgon blir det en oändligt låång dag. VFT åtta till halv tre. Sen rätt upp till Ullared och shoppa loss. Efter det blir det en sväng hem till mamma i Halmstad. Blir sent! Fredagen blir inte lugnare. VFT med adventsamling (mysigt!) och kalas för mig på kvällen :)

Och så blir det Marienlyst på lördag. Väldigt mkt roligt på gång nu!

Bjuder på lite schyssta bilder ifrån förra lördagen hemma hos oss.

Nästa gång vi hörs är jag gammal..
Vi ses.





skönt att kunna lägga det bakom sig

Fick resultatet idag. Godkänd på min första tenta! Jösses, va skönt!
Nu ska jag fira med lite städning ;P
Kanske lite bättre firande i helgen, vem vet.
Vi ses.


pirrigt

Nepp, blev aldrig nått Halmstad i fredags. Verkade lite riskabelt att köra i snöoväder. I tidningen stod det att det varit 80 olyckor bara i Skåne den dagen/natten. Så vi gjorde nog rätt i att stanna hemma. Blev lite film å mys istället.
På lördagen jobbade jag och det va slitit! Igår va det julskyltning på Råå.

Börjat en ny VFTvecka nu. Mkt trevlig tredje klass! Ska hålla engelskalektion med dom på torsdag, hehe. Ska bli spännande.

Kör en snabbis blogg nu, ska snart kolla Prison Break :P

Imorgon kl 16.00 publiceras resultatet på första tentan. Knappt nervöst!
Vi ses.

vittvitt

Idag snöar det. Och vi ska köra till Halmstad.


november rain

Igår fick vi avbryta vår lektion i skolan å ha krismöte med vårt arbetslag. Det beslutades till sist att vi skulle delas och placeras ut i nya grupper. Min nya grupp heter H4 istället. Så nu är det förhoppningsvis slut på dramat. Ser fram emot det!
Sen städades det hemma å vid åtta drog jag till Angelica där Billy också va. Käka en massa gott å kolla grey's. Riktigt trevligt :)
Idag va jag ute på fältdag på min praktikplats. Hälsade på i trean jag ska vara i nästa vecka. Riktigt kul. Så ikväll har jag suttit å planerat lektioner jag ska hålla.
Imorgon ska det SOVAS! Många timmars sömnbrist som spökar i mitt huvud nu. Sen blir det packning å iväg till Halmstad och Lou å Jonas inflyttningsfest! Hem lika snabbt igen å jobba på lördag. Men det gör inget. Det behöver jag just nu.

Nästa vecka är det verkligen full rulle! Och ute haglar det.
Vi ses.

svåra tider för en blivande pedagog

Lördagen spenderades hos oss med trevligt sällskap, sen blev det tivoli. Vi hade riktigt roligt. I söndags när jag vaknade möttes jag av en syn utan dess like. Va bara att sätta igång å städa.
Igår va det skola igen. Kändes väl sådär efter vad som hänt men det ska nog fungera. Känner dock att jag har tappat all respekt för den här människan och hur det ska bli i framtiden mellan oss får tiden utvisa.
På kvällen dansade jag och Marlene som vanligt. Ny och sjukt svår dans nu. Men det är roligt.
Idag började dagen med step och sen va det plugg som gällde. Mötte upp med arbetslaget nu ikväll på bibblan.
Nu har vi käkat å senare ska jag upp till Ina och kolla Desperate Housewives.
Nu lite mer plugg å planerande av resterande VFT för den här terminen.
Vi ses.

vad är det för fel på den här fredagen??

Idag har jag tvättat och städat (igen). Sen hyrde vi film och köpte pizza. Såg först Be Kind Rewind. Helt okej komedi. Sen såg vi The Ruins. Kass rysare. Det är alltid 50/50 när man går på en sån.

För andra gången idag är det en person som gjort mig väldigt besviken. Dock inte samma.. Begriper inte vad det är med denna dagen som får folk att fullständigt tappa fattningen.
Till skillnad ifrån innan idag så känner jag mig typ.. tom. Antingen har jag inte riktigt förstått att du faktiskt sa allt det där till mig eller så orkar jag helt enkelt inte bry mig eftersom det har hänt så många gånger förut.

Jag försöker alltid ha förståelse men det är inte lätt.
Vet inte vad jag ska göra med dig.


so called mr rock & roll he's dancing on his own again
talking on his phone again to someone who tells him that his balance is low
he's got nowhere to go he's on his own again

not cool

Är så sjukt besviken. Det där förtjänade jag inte. Vill inte bli sådär som jag blir när det blir för jobbigt. Men jag kan inte hjälpa att rösten inte håller. "Ta det inte personligt". Jag hoppas du förstår att du faktiskt sårat mig. Och det är högst personligt.


the time has come for us to break the silence
coz in my head the noice will never stop

"den moderna barndomen och barns vardagsliv" - gissa själva

Sitter här och försöker plugga. Går väl sådär. Boken är så galet ointressant att hur mkt jag än anstränger mig så flyter bara alla ord ihop till en enda sörja. Å den sörjan är det inte lätt att förstå nånting av.

Idag va jag en runda i skolan på mentorsmöte. Nu är Johan här å vi har ätit middag å sen kaffe med lussekatter! Sjukt gott.
Igår sov jag länge och tog det lugnt. Städade lite. På kvällen va Angelica här å vi kolla på Grey's å åt popcorn. Mkt trevligt :)
Imorgon blir det en föreläsning å möte med arbetslaget. Spännande.. Får väl ge mig på den där boken igen.
På kvällen ska jag förhoppningsvis jobba. Behöver lite cash ;)
Vi ses.

och få ro då och då bland alla tentor och poäng.. det är så lätt att gå på men det är så svårt att stanna upp och se tillbaka igen, som du vet.

Beställt böcker ifrån lycknis.com som vanligtvis är kanonbra att beställa ifrån (vänlig för plånboken). Men denna gången är det försenat. Skulle varit här igår men kom inte å inte idag heller. Så förhoppningsvis kommer dom imorgon så att jag kan panikplugga flera hundra sidor tills på fredag.. roligt. Men, inte mkt å göra åt.
Idag har jag å Dala shoppat lite julpyntsgrejer. Nya gardiner å en duk till matsalsbordet å även en lampa. Här kommer bli så mysigt så :) Älskar att julpynta!

Nu ska jag hänga upp tvätt och sen kommer Angelica hit å sällskapar lite :)
Vi ses.

1,5 hp denna vecka på bara en lektion

Nya kursen verkar tuff men ändå inte. Mkt grupparbete och nästan ingenting i Malmö eftersom vi alla e från Helsingborg. Det är perfekt! Fick ett samtal ifrån jobb å ska antagligen jobba i helgen, det va dock inte riktigt säkert.
Imorse vakna jag med täppt näsa och Dala med ont i halsen... verkar inte bra. Det blir panodil, halstabletter och nässpray. Ingen tid att vara sjuk nu.
Nu ska jag ut å röja i köket och fixa lite middag. DH med Ina ikväll :)

idag öser regnet ner



och jag kände dina ögon den där natten, dom följde varje steg
dom såg mig som någon annan och jag kände mig som det



det är dyrt att vara student..

Va på step kl 9 igår morse! Det trodde jag aldrig om mig sj :P Vet inte om jag gör om det dock :P
Blev inte alls pigg och glad som alla säger. Tröttare än allt sen!

Idag har jag städat och fixat lite.
Ska se om jag kan få med mig Dala till Maxi å handla och panta lite flaskor och burkar ;)
Sen ska jag beställa kurslitteratur till den nya kursen som kommer kosta mig alla pengar jag har kvar och så maila rektorn på min praktik så jag kan ta några fältdagar nästa vecka när jag ändå är ledig.

Min torsdag det!
Vi ses.

en veckas semester

Hemma igen efter en veckas semester. Varit i Halmstad och i Danmark med syster å hennes familj. Bodde på hotell vid ett badland på Jylland. Mysigt! I lördags hade vi Halloweenfest å det va livat vill jag lova. Greve Dracula höll låda :D Sj va jag djävul. Bilder kommer senare.

Examinationen är färdigställd, den som plågat mig så länge. Men nu är den iaf inlämnad å nu väntar jag på domen. Ska till skolan imorgon då vi ska utvärdera kursen.. suck. Men sen är jag ledig till nästa måndag då den nya kursen börjar :)

Idag har jag tagit det rätt lugnt. Städat lte i vardagsrummet å sovrummet. Behövdes! Nu ska det bara damsugas och hängas upp tvätt. Köpt nya blommor till balkongen, där är så fint så :)
Får nog inhandla lite nya blommor till fönsterna här också, inte mkt med dom nu efter en torr vecka :P

Är sugen på en del inredningsprylar men plånboken säger ifrån. Får nog vänta till efter jul.
Det är ju iofs inte så långt dit. Tiden springer iväg! Snart har vi bott här i ett halvår. Sjukt.

Nu är det dags att klä på sig. Ska hem till Rasmus å spana in hans nya lya ;)
Sen blir det dansaerobic med Marlene.
Vi ses.

RSS 2.0