tuff helg

Nu va kalaset överstökat, gick över förväntan faktiskt. Såg inte klokt ut här hemma igår. Som tur är va ju mamma kvar ett tag så hon hjälpte oss å städa :) Va ute på Väla med henne redan vid tio, vilket e helt galet.
Första dagen på VFT idag. Det va superroligt! Har verkligen haft tur med praktikplats. Smidigt att ta sig dit också.
Nu är jag helt slut, ska göra skivor till mamma å sen ska jag gå å lägga mig.
Vi ses.

kalas å glada överraskningar

I onsdags åkte jag å Madde till Väla. Där upptäckte jag till min förtjusning att summan på kontot va mkt större än förväntat. Därför unna jag mig lite mera höstshopping. Härligt med mysiga stora koftor å varma höstfärger. Så hade jag även fått hem lite fler bilder som beställt framkallning på. Gjorde lite tavlor å satte upp i hallen. Ser fint ut. Igår avsluta vi vårt arbete om uppväxtvillkor. Underbart skönt att ha det ur världen. För att fira åkte vi till Möllan å satte oss på en uteservering, åt och drack öl. Jättemysigt! På kvällen va vi hemma hos Dalas föräldrar där han hjälpte dom att riva sin altan som dom ska bygga om. Nästa vecka är det praktik för mig som gäller, ska bli kul.
På lördag e det kalas för Dala som fyller 22. Så idag är det mkt på schemat. Städning, handling, Danmark, hämtning av bord, stolar etc. Påminner mig om att jag kanske borde gå upp ur sängen. Ja, vi ses!


det är väl tanken som räknas ändå?

Allt som oftast går jag runt å saknar dig och allt roligt vi haft.
Känns underbart att veta att du inte ägnar mig så mycket som en tanke..

Å så skriver jag det i bloggen med, ännu roligare när du förmodligen inte ens läser den.
Men jag läser din. Gärna flera gånger om dan. Ont som satan gör det.


härliga, ljuvliga toner

Har upptäckt en ny liten älskling och hon heter Amy McDonald. Var skeptisk till en början men när jag lyssna igenom skivan så älskar jag varenda låt! Så ny ligger jag i sängen med McDonald på högsta volym i hörlurarna. Lite avkoppling innan det är dags att dra iväg till jobbet. Men det ska också bli kul. Imorgon är jag HELT ledig å kvällen planeras att tillbringas hemma hos Ina och André. Vi ses!

vill du bli min melankoliska vemodskavaljer?

Jag överlevde helgen, med nöd och näppe. Ledig idag, första gången på länge å det va riktigt skönt att få sova ut lite. Sitter nu å funderar över ett nytt grupparbete som ska göras. En undersöknig om barns uppväxtvillkor i Malmö. Blir till att sticka ut å filma på Möllan mitt i Malmö. Det är svårt att få ihop nått när man är så många å så olika. Men det måste ju bli färdigt så nått blir det väl :P
Längtar efter Halmstad å mamma idag. Får träffa henne nästa vecka. Hoppas allt lugnar ner sig snart så jag kan hälsa på lite oftare.
Ska försöka städa lite nu å sen när Dala kommer hem ska vi iväg å handla å sen fixa middag. Vi ses.

alla är barn på busfabriken

I onsdags när vi passade Frida och Victor ringde min syster å sa att hon behövde hjälp med Linnéa på torsdagen, dagis hade stängt. Snäll som man är satte jag mig i bilen tio i sju torsdag morgon å åkte till Halmstad. Där käka vi en god frukost å sen gick vi till Busfabriken. Efter ungefär en timme var jag helt slut men Linnéa hade jätteroligt. Efter tre timmar därinne gick vi hem och åkte med Gittan å Michaela till Ullared. Va hemma i Helsingborg igen vid halv tio på kvällen. Då va jag inte så pigg.. Upp till skolan igen vid sex igår, hade redovisning och den gick bra. Kände mig väldigt sjuk på kvällen. Dala åkte till Johan men jag stanna hemma. Läste ut boken till skolan å skrev "recensionen" på den så det är klart. Känns skönt. Idag och imorgon ska jag jobba extra på Kärnan. Ska bli rätt kul men kommer va helt död sen. Får knapra i mig Panodil å missbruka näsdroppar. Ska nog gå bra. Vi ses, hoppas jag.


hmm

Va helt säker på att det va Idol idag.
Men det va det inte..

ledig!

Nu har man ledigt ons-tors. Ska bli skönt att få sova lite längre imorgon. Riktigt tufft att komma ur sängen imorse :P Morgondagen ser ut som följande; städning och sedan hämtning av Dalas tvillningkusiner Frida och Victor som ska vara här imorgon eftermiddag/kväll. Sedan, om det inte blir allför sent (vilket jag tvivlar på eftersom torsdagen planeras att tillbringas med att göra absolut ingenting, förutom att läsa den där boken jag ska skriva om i skolan) kommer Madde hit med sin shoebox så blir det lite maraton ;)
Ikväll tvättar vi duntäcket, igen, och jag hann även med en liten runda på Väla där jag köpte jeans, väska å lite tröjor å koftor. Så nu är jag redo för höst :) Nu ska jag gå å rota i frysen efter nått ätbart å kika lite på Idol. Vi ses!


diverse inköp å grönt te

Fredagen va underbart trevlig med supergoda drinkar, singstar m.m. Planderade att sticka ut men påväg ner kom vi på att vi va hungriga så vi gick å åt istället :) Gårdagen var mkt lugn, köpte ett par snygga stövlar å hyrde film. Walk Hard va en av dom, vilken va sjukt bra. Blev inte så sent. Idag har vi varit på middag hos Dalas föräldrar och jag har beställt böcker från www.lycknis.com bl.a. Ideologi och politik, spännande va? Nu ligger jag i sängen med min dator och myser till en nyladdad skiva med Melissa Horn där Winnerbäck medverkar :) Underbart.
Imorgon blir det skola igen. Å jag som blivit sjuk, IGEN. Känns som att jag aldrig får vara friskt.. Häller i mig c-vitaminer, panodil och grönt te med ingefära och honung. Hoppas det går över fort. Orkar inte vara sjuk. Vi ses.

första veckan avklarad

Yeas, nu har det gått en vecka in på utbildningen å det känns mer och mer som att jag har valt rätt.
Det verkar tufft men jag tror att vi kommer att ha riktigt roligt.
Hamnat i H-klassen, eller basgruppen som det heter å där i arbetslag nr 2.
En härlig grupp av färstarka personligheter.
Igår va vi ute i någonting vid namn Törringelund utanför Malmö där vi jobbade på samarbetslekar å diverse.
Ganska kul faktiskt.


 

Stocken och spindelnätet. Det gällde att hålla balansen på stocken samtidigt som någon skulle ta sig förbi alla till andra sidan. Sedan skulle varje person ta sig igenom ett hål i nätet utan att nudda det. Eftersom jag är liten å nätt fick jag bli lyft genom ett av de högsta hålen, som ni kan se på den trevliga bilden ovan.

Båda bilderna kommer ifrån www.studente.blogg.se som tillhör Emma ifrån H2.

Ikväll tänkte jag ta det lugnt men när ett erbjudande om päronvodka-drinkar å vattenpipa infann sig va det svårt att tacka nej. Så det bär av hem till Madde som är H2are och även helsingborgare, vilket passar mig utmärkt. Vi ses.

RSS 2.0