pasta med broccolisås

Hade en fruktansvärd dag på jobbet igår. Larm hela tiden å fullständigt kaos, va inte hemma förrän tolv nästan. Får hoppas att tempot blir mer normalt idag. Bara denna kvar sen väntar tre dagar ledigt. Nu blir det lunch!


lunch och utgång efter jobbet i lördags

 
Johan, Marlene & Dala på O'learys


Hinken

 
Dala, rosé-fanta å vb

 
Vi mötte Jakob på vägen




grillfest hos Dahlqvist i fredags

 
 
Fanny & jag


Dala, Johan & Rasmus

stranden med Helle i fredags








sömnlösa nätter

som en apa på min rygg
som ett spöke i min hjärna som jag aldrig riktigt kommer undan
jag är så rädd att komma fram nån annanstans
å jag samlar på tur- och retur-biljetter
jag vill ha fria vägar ut
jag vill ha kakan som jag äter kvar på bordet hela långa livet

fetast i stan

Min nya mobil alltså. Inte jag.


 

sony ericsson w995


roadtrip in lund bl.a.



 


bjuder på fler bilder från midsommar

Denna gången kommer bilderna från Saras kamera.
Hon har verkligen lyckats fånga oss alla från våra bästa sidor ;) Enjoy!








Är dom inte världens sötaste??


Någon som kikar fram bakom blomster i alla des former..












it's all about food

Hade väldigt trevligt hemma hos Aynur idag. Jag blev matad med underbart god mat hela dagen! Ikväll har vi handlat och grillat på balkongen. Är trött nu för ovanlighetens skull. Imorgon hoppas jag på att molnen mot förmodan håller sig väck så jag å Marlene kan bege oss till stranden. Annars får vi helt enkelt hitta på nått annat. Vi är ju inte så svårroade som hon sa.


school's out for summer

Ännu en dag på jobbet avklarat, nu ska jag krypa ner i sängen å äta popcorn! Har vart sugen på det i flera dar, så nu är det dags! Är faktiskt ledig tre dagar nu. Imorgon ska det bli fint väder å jag ska hem till Aynur å hjälpa henne med lite skolarbete. Fick mitt kursbetyg tillslut, har vart nervös hela dagen. Fick VG så nu kan man njuta av sommaren! Sen blir det till att handla å kanske avsluta kvällen med en grillning på balkongen, hade ju inte vart helt fel. På torsdag ska jag sola å bada och bara ha det riktigt gött. Nån som är sugen? ;) Vi ses!

holiday

Förresten. Förutom Gotland i sommar så blir det mer semester i vinter. Thailand 22 dec-13 jan är bokad! Jag, Dala, Marlene, Johan, Vichell och Sandra. Kommer bli fantastiskt! Längtar!


Patong Beach, Phuket

jobb jobb å kursbetyg

Sitter som på nålar och väntar på kursbetyget som ska publiceras idag. Det har dock inte kommit än så jag får vänta till elva ikväll när jag slutar. Nu har jag precis tryckt i mig massa pasta och pastasås å ska snart ge mig iväg för att sen va ledig tre dagar. Najs! Soooola å baada!

underbara ledighet i älskade halmstad

Man kan tro att jag har legat i ide eller någonting, så längesen som det var jag var här sist. Men sanningen är att jag har varit i Halmstad å haft fullt upp å så sjukt roligt!

Åkte upp lagom till Mattes fördelsedag som självklart firades. På torsdagen förbereddes det för Fias student med mat och ballonger. På fredagen blev jag hämtad å spenderade hela dagen inne i stan bland alla högljudda studenter. Hittade alla som jag skulle hitta iaf, inklusive min förlorade kusin, hahha. Sen hade vi roligt hos Sara å Fia hela kvällen. På lördagen var det återträff med klass nio. Det va sjukt. Men det va grymt roligt. Hade verkligen inte hänt nånting på dessa fem år. Söndagen den veckan bestod endast av glass. På måndagen tog jag med min Abbi hem till Helsingborg, man vet ju aldrig när man träffar henne igen. Vi hade några mysiga dagar. Åkte till Lund och grillade på balkongen bland annat. Tillbaka igen i Halmstad å fira midsommar hos Sara och roligt va det! När jag slutat tjura för att min 60kronors krans inte blev riktigt som jag hade förreställt mig. Resten av helgen har jag umgåtts med kära mor å syster. Tunga steg ut till bilen när vi skulle åka hem igår.

Har haft underbara två veckor! Nu är jag inte alls sugen på att gå på mitt sommarschema ikväll. Spola tillbaka!


Fiastudent


Sara på glassöndagen





Grill på balkongen

 


Abbi väntar på mat








Alla barnen vid midsommardansen. Charmiga som få.

 
Jag & Emelie, Jag & Mamma

 
Jonas, Tomas, Lou, Ulle


Sara & Jag


Jag, Malin, Lou


Dala & Jag


Lou dricker vin


Ulles krans var lite för stor


Ögat.. :O


Haha, perfekt kort! Malin å jag, in i dimman!




Tack alla för fantastiska dagar!

väskan är packad och huvudet är fullt

Galet hungrig å ser för tillfället ut som en boxare redo för ringen. Har packat min väska och alla mina skor (fem par för fem dagar, känns det överdrivet?). Blir omåttligt arg på vädergudarna som låter regnet ösa ner när jag längtar efter sol. Får förlita mig på att det ser bättre ut på andra sidan Hallandsåsen.

Kära Helsingborgsvänner, blir borta några dagar (måste ju delge mig Halmstadborna också). Men förtrösta ej, kommer tillbaka nästa vecka och lever loppan.
You know you love me. Haha. Hejs.

tisdag å redan helg

Blev lite städning idag. Orkade inte engagera mig så det blev inte så seriöst. Orkade inte göra nånting annat heller för den delen. Sjukt taskigt väder! Typiskt när man är ledig. Blev iallafall träning med Marlene å DH hos Helle. Nu ska jag packa min väska. Imorgon ska jag tillbaka till Halmstad. Snälla sol skin på mig i helgen. Ska bli så sjukt roligt!

i wanna be rich and i want lots of money

Mötet gick fort. Hann komma och gå på ungefär en halvtimme. Efter det väntade jag otåligt på att Helle skulle komma hem från jobbet. Vi stack å käka på Aldas å sen till Familia där vi shoppa som galningar. Skulle köpa en bikini men handla precis allt annat. Men jag ångrar inget, bara bra-att-ha-saker förstås.
Ikväll har jag smitt planer med Sara, kommer bli en bra helg. Imorgon ber vi för finfint väder. Jag ska ha sovmorgon å sen sola på balkongen med Helle.

Smakprov ur dagens shoppingbag;

 

söndag.. slappedag och valdag

Idag har jag tagit mitt ansvar och röstat, haha. Fick spendera en del tid på nätet då jag inte känt mig speciellt insatt. Bestämde mig till slut iaf och nu har jag suttit å glott på valvakan. Annars har dagen varit mkt lugn. Ätit pizza och kollat på Parasomnia. En skräckis, sådär bara. Råkade somna vid åtta, nio nånting å sova ett tag så nu kommer jag va vaken en stund. Men Most haunted på tv4plus underhåller mig.
Imorgon ska jag på möte med ssk på Kärnan för att få skriftligt bevis på min delegering och sen blir det nog en tur till Väla. Eller kanske Hyllinge? Sen är det dags att styra upp planerna inför veckan. Naturligtvis är det Halmstad som gäller. Imorgon börjar ju faktiskt min semester och jag ser fram emot två lediga helger innan jag jobbar varenda en av dom. Men nu ska jag kolla om dom träffar på några spöken.

pics


Kära kursare. Petra, jag, Maria, Anna.
Bild lånad av Linn.


Tentabord

 
Stolta faddrar

 
Vilda vaktar sista ölen


Jordgubbsplanta på balkongen

vi ramlade in på nått diskotek och sen ramla vi ut så vitt jag vet

Iiiihh.. Ont i håret som Helle säger. Vilken kväll! Käkade först kinamat hos Marlene å drack lite vin. Sen mötte vi upp Madde och stack till Hampan där vi drack mer vin å öl. Där va det fler som joina. Jag å Marlene sprang bort till nått ställe som tydligen va nytt. Låg lite skumt men sålde redbull vodka för 55 spänn. Snålhetsgenen tog alltså över. Där visade sig iallafall vara jättetrevligt. Mellanlandade på S. Strandgatan där vi drack ännu mer vin innan vi hamnade på Tempel. Dala skulle komma trodde jag men han mådde lite dåligt å va tvungen att åka hem. Han sov gott när jag kom hem runt halv fem tiden i en taxi som jag dela med Eva-Lotta, ägaren av pizzeria Laguna. "Det är ju du! Stattena special utan lök". Guud, äter man för mkt pizza då? Gjorde av med på tok för mkt pengar och kommer inte göra många knop idag. Men roligt hade vi. Oj va vi hade roligt.

mitt sommarlov, så underbart mitt sommarlov ska bli

Trodde jag skulle dö (eller redan va död) när klockan ringde igår. Hade knappt hunnit släpa mig ut ur sovrummet förrän Sahra ringde på dörren. Dröjde inte länge förrän resten trilla in. Men det gick hur bra som helst! Lagom trött i huvudet när vi skickade in tentan vid halv fem. Maria å Petra kom hit och så bjöd Dala på Asti och jordgubbar. Sen blev det Utposten å middag innan jag å Maria, två tappra kämpar, drog vidare till Sandra som hade fest. Kom hem tidigt å somna som en stock med en bok i handen. Idag har vi varit på dop för Dalas kusin Erik. Dala är fadder å såg så stolt ut så med Erik i famnen. Just nu har jag precis vaknat upp från min powernap och ska hoppa i min skrud och dra ner till Marlene där vin och utgång väntar. Än en gång ska jag skåla för sommarlov!

jag är en av alla dom med ett liv utan nätter, utan dagar

Dagen har varit trevlig. Helle va här å sydde en stund, haha. Sen kom Marlene å fikade.
Borde sova nu. Tenta om 7½ timme. Fast jag vet att jag inte kommer somna förrän tidigast om två timmar.
En ond cirkel detta. Totalt vänt på dygnet. Men jag har överlevt förut.

Denna tentan oroar mig inte ett dugg. Kunde inte alla tentor varit så?

om jag hade karaktär nog att leva som jag lär, då skulle det inte vara jag

Nu har tentan kommit. Grupptentan som vi ska göra under dagen imorgon. Den sista tentan för terminen och året. Den ska vara inlämnad senast kl fem imorgon eftermiddag. När klockan slår 17.00 imorgon har jag sommarlov. I tre månader. Å det ska bli en fantastisk sommar.

Kan inte fatta att jag snart har gått ett helt år och läst 60 hp på högskolan. Det är helt otroligt när man tänker på det. Det har gått så fort. Tiden bara springer iväg. Än är det långan väg att vandra men man har det rätt så gött som student ändå. Det är kämpigt emellanåt men det är inte svårt att hitta motivation när man vet vad man vill. Det känns skönt att ha hittat det.

Jag har fått bekräftelse på att detta verkligen är rätt, en bättre praktikplats än vad jag kunnat drömma om och många nya vänner. Alltigenom har det varit tufft men riktigt roligt.

Nu är det som sagt bara en tenta kvar att bita i och jag ser faktiskt fram emot det. När den är klar och inlämnad ska vi fira med förferre och restaurangbesök. Skål för ett lyckat år!

fannsan

Spenderade onsdagskvällen hos Fanny med te, glass och jordgubbar och Grey's. Än en gång blev vi fängslade vid denna underbara serie. En och annan tår kanske också infann sig. Hade sjukt kul, som alltid med dig. Tack för en trevlig kväll! Idag har jag fixat en del med skolan. Bland annat omdömena från mina handledare på praktiken. Får vara gammalmodig och använda mig av hederliga posten för att lämna dom till min mentor på högskolan. Nu ska jag städa igen, haha. Alltså..


never ending story

Handlat, tvättat, städat, diskat, planerat inför tenta. Ätit sjuuukt god middag! Recepttips till dig Helle ;) Blev inget regn, inte än iaf, så fick fixat på balkongen ändå :) Nu ska jag iväg till Fanny å böla lite till Grey's.

den här stan gör mig galen ikväll

Tillbaka i Helsingborg. Det är alltid vemodigt att lämna mamma, katten, huset och Halmstad men jag skall icke förtrösta, ty jag återvänder om blott en vecka. Dessutom så finns det ju en katt här med, en sambo å en lägenhet. Har fått enormt mkt mat med mig hem. Tryckt ner allt jag kan i frysen. Nu har vi allafall mat i typ en månad. Imorgon ska det tydligen bli dåligt väder. Det är inte alls trevligt. Jag som skulle fixa på balkongen. Får spendera dagen med å fixa lite här inne istället. Då blir betydelsen av fixa alltså städning. Jag som trodde att jag städat tillräckligt med tanke på veckan som gått. Det är ju det tjatiga med städning. Det tar ALDRIG slut. När man väl tror att man är klar så får man börja om igen. Alltid är det nån som skitat ner.

staden med tre hjärtan

När jag kom till Halmstad igår va syster här med familjen. Åt fantastiskt god middag å sen var jag iväg å hälsa på Matte. Inte igår jag va där precis. Mkt trevligt. Första juni har jag spenderat tillsammans med syster i en solstol i trädgården. Ikväll har jag shoppat lite med mamma, grillat å fixat naglarna. Tror nog inte att livet kan bli bättre än strålande sol, god mat och minimalt med måsten. Imorgon ska jag tillbaka till Helsingborg. Men det är ju inte fy skam det heller. På fredag är det sista tentan och sista dagen på det första året. Känns helt okej måste jag säga. Efter det väntar bara en massa, massa roligheter. Här kommer sommaren.


RSS 2.0