måndag å helg för mig

Jobbat fyra dagar i rad och är äntligen ledig en! Vart riktigt roligt i helgen faktiskt. Idag ska jag ta det lugnt. Tänkte snart sätta i mig frukost å sen städa undan å tvätta lite. Helgen har varit hyffsat lugn. Inte mkt till festivalfirande för min del. I fredags stack jag, Dala å Zigge ner en sväng men vi kom ganska snabbt fram till att det inte var nått för oss. Så vi tog en taxi till donken på stattena innan vi gick hemåt. I lördags stannade vi inne med cola å popcorn å the Hangover, sjukt rolig film! Mat nu!






hos linnea förra lördagen (bättre sent än aldrig!)


   
     
   
     


med hundar och ungar

Nyss hemkommen från ytterligare en trevlig vistelse i Halmstad. Alltid lika sjukt jobbigt att åka därifrån. Grät som en bebis. Fick iaf revben från min fantastiskt snälla mamma som vi ska mumsa på ikväll, kanske till en bra film. Blev god mat, ett par kalla, mkt sång å lite dans i husvagnen. Om några veckor kommer Emelie hit å bor hos mig ett par dagar. Hur mysigt som helst!


Madeleine på världens sötaste sparkcykel


Robin med sin nya vattenpistol


Söta Emelie


up and away

Två dagars jobb avklarat. Dala har tagit ledigt imorgon för att vi ska kunna åka till Halmstad idag å träffa mamma och min syster som precis kommit dit. Ska bli riktigt kul. Dessvärre blir det ju som att bara åka upp och vända, men snart är det semester! Blir bara två dagar ledigt för mig nu. Hoppar in extra på torsdag å ska jobba dag. Undrar hur det kommer gå. Va inte igår man började 07.00 precis... Nu kliar det i fingrarna på mig å jag måste städa innan jag åker. Annars får jag ingen ro. Vi ses!


Mammas hus

Halmstad!


Fanny


Jag


The Holy Graal


Sara och jag
- hemma hos Malin innan Fiesta


Timmy


Jag och Fanny


Fanny och Tomas


Sara, Julia, jag




Jag & Lou



En dag på Vilshärads strand






Tylösand


Duojag på After Beach




Grymt mkt folk




Århundradets FULASTE badbyxor




Efter en dags After Beach ser det ut såhär

ingen rast å ingen vila

Det är bara att köra på. Eller? Tjejkväll hos Linnea. Vi ses i vimlet.


du skulle iofs behöva doppa huvudet ett par gånger

Hemma igen i Helsingborg efter fyra dagar i Halmstad. Kom upp i onsdags å tog det lugnt med mamma. På torsdagen kom Fanny å partajet kunde börja. Det har varit en del huvuddopp, rullande ner för Solgården, sömngångare och kruuuugor i fönstret. Det har varit galet å fruktansvärt roligt. Tack underbara Fanny för fantastiska dagar. Nu har vi en hel hög med internskämt som ska tjatas ut. Bilder kommer senare, å jag har många må ni tro.




♥♥♥

Sådär ja! Fyra dagars ledigt nu, å dom dagarna ska spenderas i Halmstad! Ska bli underbart! Imorgon ska jag hem till Vilshärad å umgås med mamma å syster. Om det är fint väder, vilket det MÅSTE vara, blir det förmodligen Tylösand och afterbeach. På kvällen kommer Fanny å då blir det Fiesta på Leif's Lounge. På fredag är det DuoJag både på afterbeachen och på leffes på kvällen. Kommer bli en toppenhelg! Håll tummarna för finfint väder. Vi ska ha så grymt kul!!


Vilshärad sett från Haverdal. Visst är det vackert?

lucky 13

Är så grymt sugen på sill och potatis. Måste förtäras inom det snaraste! Med idag räknat har jag 13 dagar kvar på jobbet, innan det är semestertid. Inte ens två veckor. Gött! Tittade på mitt schema igår å insåg att jag skulle börja två ist för tre. Men det hade jag glömt lika snabbt igen. Så nu är jag lite stressad. Blir middag på kontoret.

dom som har tur


wilderness

Inatt har jag drömt om ormar. Det är andra gången jag drömmer att Dala av någon anledning tar med sig ormar hem. Förra gången var det en, typ en snok, som bet mig i benen hela tiden medan Dala sa att det inte gjorde nått eftersom den inte var giftig. Men nu hade han huggormar i en korg med sig. Massor! En av dom skulle jag hålla å sen smet den å Vilda började jaga den. Sen blev hon biten och blödde jättemkt å sen stod plötsligt Jens och Gun från jobbet där å sa att det inte var nån fara. Satte mig på golvet å bara grät å vakna av just det. Grät som en bebis å Vilda som låg å sov på min arm undra va sjutton jag syssla med. Det undrar jag med. Hoppas inte det är en tjusning Dala har som han har hållt hemlig, att ta med sig en massa ormar hem. Skönt att det bara va en dröm.



katastrofjobb å festprissar med anledning å fira!

Har varit totalt kaos på jobbet senaste dagarna. Avslutade äntligen en tredagars och för första gången på hela sommaren jobbar jag inte söndag! Sånt måste ju firas (å mer finns det!) så jag stack hem till Fanny där drinken stod redo. Där fanns också Caroline och Carolina, mkt trevligt hade vi. Stack ner i stan rätt så fort, utposten och tivoli. Spelade inte riktigt lika bra musik som förra helgen, men det va kul ändå. Ramla väl in genom dörren när det blivit ljust som mitt på dan.
Är bara ledig en dag nu tyvärr men å andra sidan jobbar jag bara mån, tis å är sen ledig fram till söndag. Så på onsdag blir det HALMSTAD. Tylösand, Tylösand, Tylösand!



Fannybula, som pluggar i Lund till hösten!


Caroline & jag


Jag & Carolina men mest Ulf Lundell


Dala på Docken

vi går hand i hand nere i tylösand


Ibland är längtan starkare än någonting annat. Ibland längtar jag bara hem.
Men åh vad jag älskar er båda två!

swing it!

Här dyker dom upp efterhand. Denna gången från Ulrika.
Finns att avnjuta på www.facebook.com





massa shopping å benhinneinflammation

Men inte stannar man hemma för det! Blev inget med gröningen. Lite ostadigt väder om man säger så. Regn å solsken om vartannat hela tiden. Men familia å väla blev det. På kvällen åt vi fiskpaket, mums! Sen tittade vi på reprisen av allsång på skansen å åt massa godis, ostbågar å chips. Igår åkte vi in till stan å spanade i ännu fler affärer. Har hittat bikinin som jag vill ha nu. Ska bara komma på hur jag ska betala den. Har lagt ut en annons på en massa böcker som jag ska sälja. Kanske kan få ett bidrag därigenom? Avslutade dagen i Påljö med en våffla. Syster å barnen och hunden åkte hem och jag gick rätt in å la mig å sov några timmar. Senare lagade Dala god middag till mig, ryggbiff med pommes å bea. Hur gott som helst. Idag sov jag alldeles för länge, bytte gardiner i vardagsrummet, köpte en badrumsmatta å åt tacos. I natt blir det förmodligen omöjligt att somna. Imorgon är det dags för tre dagars jobb igen. Går alldeles för fort. Men det är klart. Då är det snart augusti, ska bli fantastiskt. Vill bara att juli ska ta slut nu. Fått nån slags benhinneinflammation påstås det. Ont som sören gör det. Får knåda min stackars fötter å ben varje kväll. Nu får jag gå runt i mina otroligt stiliga foppatofflor, de enda skorna jag kan ha för tillfället.



Systers lilla vovve



Tacobuffé hos Hansen-Dahlqvist

schwester!

Upp tidigt som sjutton idag. Lockade inte alls, tröttheten efter tre kvällars intensivt jobb å 25årsfest gör sig smärtsamt påmind. Har varit uppe å städat nonstop. Idag kommer nämligen min syster å hennes barn, ringde igår å sa att hon var sugen på å komma ner. Självklart! Alltid välkomna! Myyys. Om en halvtimme kommer dom å då blir det gröningen, sen familia å sen god middag. Imorgon ska vi in till stan å titta en runda. Superkul!



Andrés 25årsfest. Bild lånad av Helle.

hon är för go


tivoli

Började dagen med sol på balkongen å fick köttfärssås å makaroner av sambon. Inte så dumt! Jobbade å slutade i tid för en gångs skull. Skyndade mig hem för å svida om å sen springa ner till Ringstorpsvägen å Andrés 25års-partaj. Fick ett grymt välkomnande (borde alltid komma sist) och hann väl stanna där i en halvtimme drygt innan det va dags för la stada. Lite tradigt men på Tivoli va det sannslöst roligt. Dansade som galningar å Dala såg ut som en dränkt katt. Nu sover han gott å jag funderar på om det är min tur att laga middag idag. Jobb ikväll, sen ledig två!


Dala & Fanny på Tivoli


Moi et Fanny på schlagergolvet

vin på balkongen va det tänkt

Där satt vi en stund bara sen cyklade vi ner till Rickard istället. Dödens cykeltur, jösses. Haha! En snabb runda i stan men nästan direkt när vi kom ner så ångrade jag mig å gick hem igen. Idag har jag bara inte orkat sola. Ska snart fixa mat å ta med mig till jobbet. Sticker dit tidigare å dricker lite kaffe tror jag.



Emily, jag, Rasmus


Niklas, Rickard, Emily




tjoho


stranden

Idag har sambon min fått nytt jobb. Grattis till dig! Jag å Helle stack ner till stranden runt halv elva. Där mötte vi Ina, Magda, Malin å Jessica. Senare kom Fanny å hennes lillasyster. Ett gött gäng med andra ord. Mkt sol å bad å det är härligt! Ikväll ska jag å Fanny sitta på balkongen med en box Foot of Africa och njuta av livet. Imorgon är det dessvärre jobb igen. Ser inte alls fram emot det men man är väl så illa tvungen.

flowerpower


ett år

Idag har jag å Dala bott i vår lägenhet i ett helt år!
Inte klokt vad tiden går fort. Men det är kanske för att vi alltid har så sjukt roligt :)


gantofta

Igår va det dags för städning, någonting som blivit försummat de senaste veckorna pga jobb men framför allt vackert väder. Men som sagt, igår fick jag bita i det sura. När Fanny ringde å ville att jag skulle följa med på grillfest i Gantofta va det inte mkt att tveka på. Sagt å gjort. Ut till Gantofta. Vin, cider å trevligt folk. Runt 20 pers va vi. Använde kameran för dåligt och när den väl va framme lyckades jag inte hålla den stilla. Men kvällen avslutades på Cardinal å det va sjukt kul. Idag masade jag mig upp vid tolv å satte igång i tvätta. Återigen får jag bita i det sura. Kommer säkert regna imorgon när jag har tid att ligga på stranden. Senare blir det god mat och Ikea för en ny kökslampa eftersom Vilda slog sönder den förra veckan. Tvätt nu!

 








RSS 2.0