TGIS

Blev en nätt liten runda på Väla igår. Fick med oss några godbitar hem. Åt middag på Cantina med Dala och avslutade kvällen med Luftslottet som sprängdes. Mkt bra! Idag blir det förferre hos Johan och Marlene och sedan utgång. Härlig lördag! Stort minus att det regnar, nu när jag äntligen har tid över för lite sol på balkongen.



påskko och påskhund

dags att göra väla med favoritfanny

Äntligen är arbetet klart och jag har helg på riktigt. Nu blir det Fannytajm och Väla. Kanske hittar nått roligt på Ginarean. Annars ska jag shoppa nått kul att ha på mig på påskmaskeraden i Halmstad nästa helg. Vad kan man klä ut sig till på en påskmaskerad? Jag har varit tupp (hahha ja jag vet) dom senaste åren så tänkte vidga mina vyer lite. Känns dock som att valmöjligheterna är något begränsade. Trevlig fredag!


TGIF

Fredag och vädret är härligt trots att solen håller sig gömd. Kan inte njuta av det riktigt än, håller på att skriva färdigt min individuella uppgift som ska lämnas in idag. Det tar lite tid när man är perfektionist, som Linn uttryckte det. Har en ordentlig sporre iaf, möter upp Fanny senare för en PW och ikväll blir det en tur till Väla/Ikea tillsammans med henne. Efter det ska Dala och jag iväg och käka en god middag på Telegrafen för att fira vår dag.
Testade min nya Wave Maker igår, vilken dröm! Tog lite tid att gå igenom hela håret (ca 40 min) men om man jämför med locktången som man får krångla med i två timmar så är det ingenting. Bra håller det också, sprejade och fixade ingenting men vaknade idag med ett härligt vågsvall. Me like!

happy fem årsdag till mig!




OBH Nordica Artist Wave Maker
Dala vet vad som krävs för att göra en flicka lycklig.

fem år idag

 
älskade vän och stora kärlek. va jag är glad åt dig.


ohyes


på andra sidan ån

Tentan är gjord! Även fast jag vet att det inte blir nån fullpott direkt så är jag nöjd med min insats och framför allt; det jag har fasat för i 10 veckor är över! Bara sista uppgiften som ska in på fredag sen är påsklov (ja jag får en veckas påsklov i år!). Men idag har jag bestämt mig för att ta ledigt och inte tänka på någon matte. Det förtjänar jag tycker jag! Har varit och fikat hos Marlene och ska iväg och träna med Fanny senare ikväll. Sedan är dags att smida planer inför helgen.

20 februari 2010












vi ångrar och vi ångrar och glömmer vad vi kan

Har räknat hela dagen. Nu har jag fått huvudvärk av allt tänkande. Nåja. Imorgon kl åtta. Det får bära eller brista.
Får bli lite mat och sen sängen, låta hjärnan bearbeta all kunskap därinne så att jag kan plocka fram den imorgon, haha. TG för Channel131 så jag kan se DH en annan dag. Natti.


robin tipsar

Robin tipsar from Malmo University


det blåser en vårvind

Känns som att man vågar säga att våren äntligen är här! Började dagen med P3 i öronen och en pw i Pålsjö skog. Riktigt skönt! Ska spendera resterande tid på tentaplugg. Det är så obeskrivligt omotiverande, oinspirerande och TRÅKIGT. En vecka kvar. 7 dagar. Kom igen ork. Med sol och härliga vårkänslor blir man ofantligt shoppingsugen. Mitt begär går helt enkelt inte att stilla. Då plånkan gapar tom får jag nöja mig med fönstershopping sålänge.


hon va vackrare än sången och jag önskar att jag skrev den

Faktum är att jag vet att tentan gick fantastisk bra, som allt annat du gör.
Snart är det maj. Tills dess kan vi alltid skaka flaskor och se vem som sprutar längst.



attans

Börja känna det komma krypandes in på eftermiddagen och nu när klockan visar på Grey's är det ett faktum. Den är tillbaka. Förkylningen. Så går det när man råkar konstatera att man känner sig ganska bra. Man ska aldrig konstatera att man känner sig nöjd och frisk. Då blir man illa kvickt varse om att nej, det är man minsann inte. Kanske är det kroppens sätt att protestera mot alla övningstentor och diagnoser jag har räknat idag. Jo så måste det vara, jag är allergisk mot matematik. Jobbigt.


inga konstigheter?

Under vår sista kväll i Thailand tog vi en tur till Håkans bar. Vi kunde ju faktiskt inte åka hem utan att ha spanat in det. Men det va absolut ingenting att hänga i granen. Litet, stelt ställe som låg totalt off. Å Håkan va inte ens där! Många upprörda miner, haha. Däremot fick vi en glimt av honom som vi kom att kalla "karaktären". Han stod och läste recepten medan han blandade sina drinkar. Vi misstänkte att han blivit inhyrd av kanal 5 för att göra "bra tv". Våra gissningar va inte helt fel när vi sedan läste om honom på kanalens hemsida. Hursomhaver, hoppas på en del skratt ikväll. Kommer följa den här serien med skräckblandad förtjusning. Jag avstår helst från att synas i tv i samband med det här och även om jag höll utkik efter kameror kan man aldrig vara nog säker.



monday

Måndag och ledig dag. Har suttit på balkongen (!!) med kaffe, mina matteböcker och solen i ögonen. Obeskrivligt härligt! Helgen har spenderats hos syster i Småland med Den Stora Melodifestivalsfinalen. Dessvärre måste jag säga att jag överlag är besviken på det trista startfältet. Vardan denna megaballadexplosion? Även i Eurovison kryllar det av ballader och vi bidrar med ytterligare en och troligen inte den bästa. Jag siar ytterligare en flopp för Sverige.




Knappast troligt

lets see just how deep the rabbithole goes

Varit i skolan hela dagen. En mkt rolig dag! Vi fick bl.a. spela in småfilmer om problemlösning, vi är ena riktiga höjdare ;) Nu är jag trött och på tåget hem va det fågelholken som gällde. Snart ska jag iväg igen och möta Maria och Linn för att se Alice in Wonderland 3D. Ska bli mkt spännande! Imorgon är jag ledig, ska sova, städa, sova, plugga, sova. Å så kommer Dala hem.



NE

beskydda mig från vad jag vill ha innan jag gör mig illa
ur ingenting kommer ingenting
och vad skulle vara rätt om ingenting är fel?
beskydda oss från vad vi vill ha
vad vi får hålla i sekunder skimrar till och går sönder


min melankoliska vemodskavaljer

Jag är en total sucker för svensk musik. Å den får gärna vara melankolisk. När jag i full extas ska spela upp den senaste låten som jag kärat ner mig i brukar folk höja lite på ögonbrynen och skaka på huvudet. Dala brukar brista ut i ett "Det är så dåligt. Det äääär sååååå dååååligt!" Men det gör ingenting! Jag delar gärna dessa vackra toner och tankfulla ord med mig själv på bussen eller i bilen där jag kan vara ifred. Min senaste kärlek heter Jonathan Johansson och Aldrig ensam.


den fina tunna linjen mellan våran värld och din
skär igenom varje ljud, genom varje utsträckt tanke
varje ansats att förstå, varje sång jag någonsin sjöng



tossefis!

Skolarbete hela dagen. Har fått en del gjort så det känns skönt. Men nu har jag huvudvärk istället. Jag ska snabbt laga till lite middag, mkt middag så jag slipper göra det fler gånger i veckan, haha. Riktigt tråkigt att laga mat till sig själv! Ingen som är där och talar om hur duktig man varit.



sf

Helgen har varit super. En helg med mamma är alltid super. Fick köpt några armband också som redan blivit nya favoriter. Nu har jag SF (sambofritt) då han åkt iväg på utbildning i Karlstad. Bara lugn, har bett honom ta reda på allt om Fröken Fräken ifrån Fryken som är blond som ängens råg. Haft mkt roligt åt detta. Känns lite konstigt att inte ha honom här men jag överlever, hehe. Idag blev jag bjuden på middag hos Johan och Marlene. Imorgon blir det skola (tyvärr måste jag säga, är så sjukt omotiverad just nu) och på onsdag blir det en sväng till Ullared med mamma och syster. Det är ju inte helt tokigt!



snörvel

Näsan rinner, hostan retar. Dala kom hem med blommor till mig och ikväll ska han laga fläskfilé och potatisgratäng. Inte så dumt att va sjuk ändå. Om man bortser från det där med att va sjuk. Kommer sakna honom när han åker iväg med jobbet. Hoppas att jag vaknar upp någorlunda kurerad imorgon. Då beger jag mig hem till mamma. Har en riktigt snygg outfit tills på lördag, det piggar upp mig att veta att den hänger där borta i hörnan och väntar på mig. Snart ska jag förflytta mig från sängen (där jag legat exakt hela dagen) ändå bort till soffan, äta mat och titta på Luftslottet som sprängdes.






Undrar om Halmstad har skådat så mkt snö någon gång förut?
I vilket fall hoppas jag att det mesta har smält undan nu.

remake and renew


Litet kik på hur sovrummet och min minimini-walk-in-closet ser ut.
Alldeles för ljust för att fota.

sjukling

Tänka sig, jag har hittat sladden! Nu kan jag börja ta foton igen.
Mår ännu sämre idag än igår. Men va i skolan hela dagen iaf, vilket resulterat i total utmattning. Imorgon tar jag iaf ledigt och stannar i sängen och kurerar mig.

Nu har jag tittat på bilder från Thailand och drömt mig tillbaka till värme, brunbrända ben och söta drinkar.



Elen är en enda röra, när man går under sådana här så låter det buzz... buzz..
Känns inte helt hundra. I bakgrunden skymtas vår vän Bygget som plågade oss på morgonkvisten.






Världens bästa bartender Pat, the Chef även kallad.
Jag spelade mot lillkillen. Tänkte att jag skulle vara snäll å låta honom vinna.
Efter ett par rundor började jag försöka vinna själv men jag hade inte en chans.
Han tom visade var jag skulle lägga så att jag inte skulle förlora så fort, fullständigt drev med mig.
Spela aldrig det där spelet med thailändare.

RSS 2.0