sommarsol

i fredags va det begravning.. tråkigt men väldigt fint. på kvällen blev det grillning å vin. det va också trevligt. så blev det sentimentalt å vi alla fick nog pratat av oss lite. kändes ganska skönt att liksom rensa systemet eller va man ska säga. i vilket fall så va det ett fint avslut.
på lördagen va vi på väla å köpte present till min mor å så fick jag en parfym av dala. jättegulligt! på kvällen drog vi till johan å det blev en väldans fest. vi hade extremt roligt med ölspel i köket å sedan blev det en liten utgång till tivoli där man fick dansat av sig lite.
idag fyllde min morbror år så det har bara varit en massa mat å tårta. fast det e inte fel iofs, speciellt inte i sommarvärmen! å imorgon är det mammas tur så då blir det ännu mer mat å tårta :D
jag hoppas på fortsatt fint väder i veckan, det vankas både valborg och 25-års fest. det e naaaaajs.

nytt jobb!

idag va jag på den där jobbintervjun å jag fick det! så nu börjar jag om en månad. känns skönt å ha det färdigt nu. det blir mkt kvällar å helger men å andra sidan en del slantar ;) snart ska vi iväg å passa dalas tvillingkusiner. vi ses!

någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

gudarna ska veta att jag har försökt. what a waster, what a fucking waster...


jag kommer inte höra av mig igen och jag kommer inte ta skulden
så säg det och få det gjort, det finns bara ett enda sätt att brinna upp


image100

snabbgenomgång av veckan som gått

denna veckan har jag jobbat i fyllinge. det är sjukt långt till fyllinge härifrån. tog 55 min med bussen! sjukt.. jag hade tur som kunde låna bilen. idag har jag vart med matte i falkenberg å tittat på huset han ska flytta till. sen hälsa vi på hans lilla kusin på fem månader. så söt! för övrigt har jag hostat som en idiot hela veckan, men det känns som att det e på bättringsvägen. i helgen blir det förmodligen lite vin å fest, ska bli trevligt. borde verkligen städa också. men det finns liksom ingen lust. damsög dock hela huset förra veckan. tyckte jag va rätt så duktigt av mig. annars går mestadelen av min fritid åt att i huvudet inreda min nya bostad. det blir så stiligt så :)

här kommer afasi & filthy, grymt bra låt!


förkylning å håkan hellström

känns som man är helt avdomnad i huvudet, typ som när det slår lock för öronen. det e inte kul å va förkyld. ligger just nu å kollar på dirty sexy money. konstigt att dom visar första avsnittet på femman å andra på nian. många siffror där.. e lite småirriterad över folk som inte förstår ironi med. hur tydlig måste man vara?!


jag dansade när jag var tolv och jag var högt över varje golv
och om jag inte kommer ner, spill inga tårar för mig mer


det kallas väl karma...

mm.. min vita lögn visa sig inte alls vara nån lögn. nu ligger jag här å kan knappt resa mig utan att huvudet typ sprängs. feber å ont i halsen å huvudet. somliga straffar Gud genast som dom säger.. men det går över. dala va iaf här igår å tog hand om mig. men först va jag faktiskt på jobbet. det va tufft. 12 barn är inte så enkelt, speciellt inte när alla gnäller å tjurar å ska ha mellanmål å man själv knappt orkar stå på benen. men jag tog mig igenom det. när sista gått å jag släckt å låst va det tufft att bara gå hem, fast det inte är så långt. som tur va kom mamma hem precis då så jag behövde inte gå särskilt länge :D men det är underbart roligt! idag har jag dock vart ledig å inte gjort mkt vettigt alls.

tack för idag, tack för en underbar vanlig dag

det har verkligen varit en underbar dag! vaknade av att den där Britt-Marie ringde (fick skylla min morgonhesa röst på förkylning) å vi bestämde en tid den 21 april. efter det tänkte jag vara duktig å ringa runt till lite förskolor för att säga att jag numera står med på vikarielistan. så jag började lite strategiskt med vilshärads förskola. "javisst, kan du komma nu?" blev hennes svar. snacka om tur! så efter fem minuters promenad va jag framme på jobbet, å det va jätteroligt. när jag kom hem hittade jag mina deklarationspapper i brevlådan och befarade det värsta. det visade sig när jag öppnade dom att jag får tillbaka 2 296 kronor! hade jag verkligen inte väntat mig. så ja, det har varit en helt fantastisk dag. jag tror dock att den där vita lögnen om förkylningen straffar sig nu för jag börjar få ont i halsen igen :/ men det kan jag leva med idag :)

jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår, jag har saknat att ringa ibland å berätta om hur det går

Nu har det gått en tid utan att man har kunnat logga in här, pga av nån flyttning av bloggar eller va det va. Men nu e jag här. Ska börja med att säga att påskafton va en succé! Tack Paula å Christer för ett kanonparty ;) Men den vackraste stunden i livet var den när du kom... Ja sen va det ju Danmark. Några bilder där ifrån lite längre ner. Det va kanske lite mer på landet än va vi hade väntat oss men det va helt okej. Som granne hade vi en tupp som va aktiv den största delen av dygnet/dygnen. Den sista dagen kom visst hans tuppkompis på besök så då gal dom ikapp. Aldrig hört nått roligare OCH fulare i mitt liv. Vi hade sjukt roligt i allmänhet. Vi firade även vår 3 års dag där, vilket va mysigt :) Tre år, tänka sig. På fredagen åkte vi till Malmö där Dala skulle på intervju. Sen hem till stugan och till vin, öl å Winnerbäck. Är inte det meningen med livet så säg. Ska bli tokmysigt i sommar på brottet.

I måndags gick Dalas farmor bort, vilket jag beklagar djupt. Det kommer bli tomt utan henne
:( Så nu har jag varit i Helsingborg hela veckan.

Spenderat stor del av tiden med å spela call of dury 4 å nhl med Johan å Rasmus. I fredags hjälpte vi Rasmus och Richard att flytta igen. Å sen blev det lite fest. Jag å Lottis stack till Tempel där vi dansa ända fram till stängning. Vi va dom sista därifrån. Det va också en höjdare. Vi snackar om en ev. liten resa i maj... man vet aldrig.
Nu är jag i Halmstad igen. Bor i den där resväskan. Man är aldrig tillräckligt länge på samma ställe för att orka packa ur den. Bara byta ut innehållet. Sara va här idag så vi fick skvallra av oss lite. Sen åt vi en negerboll, spelade buzz. Åt revben å klyftpotatis. Å sen åt vi lite jordgubbar å glass respektive mjölk. Ja man kan väl säga att vi åt mer än å prata... Men det va trevligt :)
Imorgon ska en viss Britt-Marie ringa till mig angående en tidsbokning av anställningsintervju. Jag har stora förhoppningar på detta. Känns lite mindre ångestfyllt när man har nått konkret på gång.

Avslutningsvis vill jag hälsa till två av mina närmsta vänner, nämligen Matte och Mattias.
Matte, för att jag hoppas att allt går din väg, för att du förtjänar det bästa.
Mattias, för att jag saknar dig så mkt att jag nästan går sönder ibland.
Hoppas att ni läser detta.



   
från stranden vid vigsö, som det hette

    
ett; fredrik, emelie i badring, jag i prickigt  två; jag, christoffer och christer
tre; emelie  fyra; madeleine och jag


  
världens sötaste madeleine

 
jag spelar guitar hero på färjan ;)

RSS 2.0