som man bäddar...

Volanger, vintage, blått OCH randigt. Just the way I like it.





det är helt barockt

Nu är mina flaskor färdigmålade och jag har fått tag i långa spiror till ljus. Tänker mig att stearinet ska få rinna ner längs sidorna så att det ser sådär barockt ut.. Har hittat fler lämpliga falskobjekt så kan hända att samligen utökas en aning.




plåtniklas

Samlade på mig några plåtisar i Ullared. Är ju lite svag för plåtburkar i zink... Här är några i badrummet som jag fyllt med bomull, näsdukar, tops och liknande.



liten lampkjol

Fuskade denna gången och köpte en färdig i Ullared :)





påskhelg och födelsedagsfirande














skaldjursafton

Sämre måltid kan man ju träffa på :)


några små projekt...


ä-ä-ä-ä-äntligen!

Som jag har längtat. Nu ska jag äntligen få ta en tur till allas vårt älskade Ullared! Här är några saker som jag ska kasta ett öga efter. Åhh!!


















påskeblomster

Påskliljor och pärlhyacint i söt hjärtformad plåtkruka från Hemtrevligt. Den vackra skålen är ett loppisfynd.




converse


våren är här


jag var tvungen...

Här är den, ukulelegitarren. Vacker som en sommardag!




dags att gå till jobbet

Blåser halvt storm ute. Försökte glassa i solen på balkongen innan men det va omöjligt eftersom diverse byggdam och färgrester yrde runt. Men solen skiner iallafall och påminner mig om att jag måste gå upp på vinden och leta upp alla mina vårjackor som ligger nerpackade någonstans. Det har blivit för varmt för stora vinterjackan vilket jag inte klagar över. Förutom att jag måste gå upp för alla trapporna till vinden då...
Nu är det iallafall hög tid att gå till jobbet. Ciao då!



lampkjol

Har ju länge velat ha en lampkjol men avstått eftersom de är rätt så dyra. Nu har jag iallafall gjort min egen och jag är helnöjd! Lite pilligare än vad jag trodde men fick ihop den till slut. Får nog bli några fler sådana. Lite svårt att få en bra bild på den, smälter liksom in i väggen..





ett perfekt nummer


guitalele

Håll i hatten! Mitt nya måste-under-alla-omständigtheter-absolut-ha-objekt är här. En guitalele! En gitarr liten som en ukulele eller en ukulele med sex strängar om man så vill. Samma stämning som en gitarr men låter som en ukulele. Hur man än förklarar så kvarstår faktum. Jag bara måste ha en sådan i min ägo!




symaskin, skin, skin

Nya symaskinen går felfritt och jag har dragit igång en massa projekt som vanligt.
Nedan ett fodral till min kamera gjord av Tildatyger från Panduro.



plantage

Tiden innan påsk brukar vara den bästa tycker jag. Det blir varmare, ljusare och doftar av gräs och blommor. Finns inget bättre än att ta in lite av de dofterna i huset. Jag har köpt några fina krukor som jag vill plantera en massa lökar i. Det gör jag varje år, de brukar väl hålla sig i ungefär en vecka innan jag lyckats ha ihjäl dem. Tror jag får samtala med en expert innan jag planterar en massa som jag inte kan ta hand om. Sist jag rådfrågade någon om vilken blomma som skulle kunna passa mig så kom jag hem med två garderobsblommor..



shabby chic

Om jag var rik skulle jag ta en tripp till San Francisco och frossa i butiken vid namn, just det - Shabby Chic.





i rymden finns inga känslor

Jag har ju alltid gillat svenska filmer men den här va nått extra. Riktigt bra! Smart och tragikomisk. Såna filmer älskar jag! 



spring is in the air

Har hunnit med att jobba en del, gå på två fester, plugga och jobba lite till sen sist. Det blir en minst sagt hektisk vår. Mkt plugg och jobb och nästan alla helger fram till maj är redan uppbokade. Men så är det varje vår. Blir lyrisk när jag tänker på att detta är sista våren som jag pluggar.
Just nu sitter jag och funderar över en resa som jag blivit inbjuden till. En weekend i Belgrad. Hade varit underbart att få komma iväg några dagar, äta gott och shoppa lite.



RSS 2.0