ny frisyr

I helgen har vi varit i Nässjö, vilket var lika trevligt som alltid. Trevligt sällskap å massor av god mat. Nu har jag precis kommit hem ifrån frisören och jag är supernöjd. Det blev lite mörkare den här gången och en snedlugg. Så nu e man höstfräsch :P Fy va deprimerande.
Imorgon är det dags. Då är det första skoldagen och jag är så nervös och spänd att jag har ont i magen. Men jag hoppas att det kommer att gå bra.
Ikväll blir det fiskgratäng och sedan ett besök hos Rasmus. Vi ses.

som flugor i smöret på nån annans kalas

Hittar inte kabeln till min mobil så att jag kan lägga upp bilderna från i lördags när vi va hos Teres å hade sjukt roligt. Får bli senare då kanske :) Igår va vi först hos Johan å Marlene en stund, sen va vi uppe hos André å Ina å spela Rapa Kalja, eller hur det stavas :P Roligt, men vi blev aldrig klara för att vi va så många.
Nu sitter jag å äter oliver å slösurfar medan Vilda fullständigt fått spel. Å så har hon ätit smör. Vi ses.

distriktläkare å hörfrisörer

Idag börja Dala jobba igen, ångesten va total i morse. Jag däremot har en vecka till av ledighet innan all min lediga tid ska upptas av studier. Prata med en tjej som säljer sin litteratur igår som sa att första kursen e ett hell. Känns skönt å veta. För övrigt har jag bokat en tid hos min frisör Jesper för att få en liten omstyling inför hösten. Ikväll blir det ett litet besök hos distriktläkaren för att få lite pencillin mot en liten urinvägsinfektion. Dessa ständiga infektioner. Nu blir det damsugning å diverse. Vi ses.

semester

Idag va sista dagen på jobbet. Skönt men samtidigt sorgligt. Fick blommar av två stycken å en cdskiva av en. Så himla gulligt :D Några tom grät. Men det blir nog lite extrajobb med i framtiden. Idag har vi installerat diskmaskin+tvättmaskin. Lyxigt! Hur skönt som helst. Imorgon bär det av till Halmstad och Winnerbäck :D Vi ses!

dyra vetrinärbesök å sköna strandbesök

Gårdagen började med djursjukhuset där Vilda fått en tid. Hon har fått ögoninflammation på ena ögat, å för att få ett par droppar för att få bort det va vi tvugna att komma på en undersökning som kosta 715 spänn! Helt galet dyrt. Efter det hämta jag Sofie så stack vi till stranden. Va där några timmar å det va underbart. Efter det va vi å käka sen åkte vi hem till henne där vi tryckte i oss kladdkaka å cocacola :) En bra dag helt enkelt. Väl hemma igen satte vi igång å storstäda, så nu har vi äntligen fått bort alla lådor. Nu är här riktigt hemtrevligt ;) Nu ska jag gå å göra wok som jag vart sugen på hur länge som helst, sen iväg till jobbet. Bara fyra dagar kvar, sen slutar jag :/ Tiden går fort..








sofie på ingång



snyggepose

fötter



 


jag och sofie

RSS 2.0