klart!

Sovrummet är färdigt. Det blev apsnyggt. Nu vill jag inte alls flytta på ett tag. Nu vill jag bara vara här inne i min fina lägenhet hela dagarna. Måste seriöst leta upp sladden till kameran nu. Åh nu ska jag sova, känner mig krasslig och har ont i magen. Perfekt inför veckan som väntar, yeas. Får knapra några ipren så jag överlever.

do you hear it?

Har haft en underbart rolig vecka med massa jobb på förskolan. Kan förstå varför Maria trivs så himla bra. Fick träffat en jobbarkompis från Slottet med och trots att det inte va mer än en vecka sen sist så saknar jag dom! Tänk om man hade kunnat vara överallt samtidigt.
Har fått riktigt bra ordning i sovrummet nu. Skrivbordet och den fula stolen är borta och kläderna hänger snyggt och prydligt. Nu ska bara Dalas pappa komma hit och hjälpa oss att sätta upp hyllorna. Å så har jag tagit ner dom svarta gardinerna och ska hänga upp vita istället. Det rummet skulle nog må bra av lite ljusa färger också. Skulle lagt upp en bild men sladden är fortfarande borta. Nu ska vi mysa ner i soffan med The Echo och förhoppningsvis bli riktigt uppskrämda.



en bild säger mer än tusen ord


husmor

Idag har jag varit sådär himla huslig och bakat bröd. Haha, en fin foccacia fick det bli. Fick det av Åsa en gång och det är det godaste bröd jag ätit! Så ikväll blir det breakfast for dinner. Nåja, det står fortfarande i ugnen så jag vet inte om det är ätbart än men jag hoppas på det bästa. Annars är storstädning av sovrummet i full gång. Imorgon skruvar vi ner och skickar ut skrivbordet. Ska bli skönt att bli av med det. Men innan dess ska jag jobba och möta Linn i stan för en fika.



hejdå tankegången, hejhej sovrumsmakeover

Efter visningen på drömlägenheten som visade sig vara inte alls så mkt dröm som jag föreställt mig, tog jag en tur till Ikea och inhandlade diverse "små inredningsdetaljer för att pigga upp vardagen" saker. När det inte verkar bli någon flytt inom det absolut närmaste så ska jag banne mig få tummen ur, ägna mig åt lite städ och piffa till alla rummen. Främst sovrummet men där behöver jag lite hjälp av någon stor och stark och kanske ett vattenpass.


som en dålig kopia av mig själv

jag låser in mig, drar ner persiennerna och slänger världen på högen av alla saker som jag bojkottar
och jag duckar för alla speglar och blundar så hårt jag kan och försöker glömma men hur kan man glömma sig själv?
och jag vet att andra har det värre men hur kan man känna sig såhär grå?

sömnlös i helsingborg

Tänker för mycket igen. När man börjat är det svårt att sluta. Jobbade ikväll och det är skönt att känna sig så viktig. Måste vara pigg imorgon inför den stora festen a la midsommar. Pressen gör det ännu svårare att sova.

Försöker vara realistisk. Och det tycker jag att jag är. För vadå, varför inte?

shutter island

Jag har väntat i månader på filmen vars premiär ständigt blivit uppskjuten.
Men äntligen är den här. Snart får jag veta vad som hände med patient 67..



tedags

Inte allt för vettig dag i Malmö. Men fick ett och annat gott skratt iaf. Imorgon är jag ledig men då gäller plugg för hela slanten. Nåja, kanske inte hela. Känner trots allt mig själv rätt väl vid det här laget. Ikväll blir det iaf inget plugg, snart kommer Helle in och dricker te.



ny design

Och drömmar om vår, försommar, converse och skinnjackor. Musikkurs, sol på balkongen och rent golv i hallen. Lust och energi för att göra ingenting och allt det där jag ständigt skjuter på.



behöver inte du doppa huvudet ett par gånger?

jag känner inte riktigt och jag lever inte riktigt under dagarna som inte riktigt finns
men så kommer en säsong igen och strömmen går igång igen och nätterna blir ljusa
och jag känner och jag lever och jag minns att allting är nästan perfekt

valentine's day

Mangoshotten fick vara med på ett hörn iaf. Säga vad man vill, men den är ingen fröjd. Ryser när jag tänker på den. I vilket fall kom vi till bowlingen, där jag INTE förlorade för en gångs skull. Hemma blev det middag och Mello och på det en liten utgång. En kebab fick avsluta det hela. Riktigt rolig kväll! En bra tradition ;)
Gick åt en hel del pengar igår så nu ska jag iväg och jobba och tjäna in dom igen. Längesen jag jobbade nu, ska bli kul å träffa alla igen!


tjoho!

När bilderna från min och Fanny's 21årsfest lades upp på facebook befann jag mig i Thailand och där funkade det inte att kolla på alla bilder. Sen har jag glömt det tills jag hittade dom idag. Har ju faktiskt inte sett dom innan! Finns en hel del roliga, bland annat dessa två "senare-på-kvällen" varianter av hstdfyran.



senare på kvällen


ännu senare på kvällen


Nu måste jag verkligen dumpa datorn och leta reda på nått att ha på mig. Nej jag kan inte gå ut i min Soi Eric's Shooters tröja, hur mkt jag än vill. Inte ens till Fanny ;) Kanske ta en sväng med nagellackspenseln också.

nevernevernever

Nä, jag kommer mig helt enkelt inte för att göra nått vettigt idag. Dessutom har jag ont i huvudet. MEN, det hindrar mig inte från att dra hem till Fanny ikväll igen för lite Wii och vin. Som sagt, vi måste öva. Tanken va ju att jag skulle städa idag men har jag inte gjort det innan i veckan så lär det inte bli gjort på en fredag.

Spana lite på Ikeas hemsida och blev lite sugen på nån form av klädställning. Hade ju vart bra med tanke på att garderoben är full och det fortsätter komma till saker medan ingenting försvinner, vilket är precis som jag vill ha det. Men har en känsla av att min andre hälft inte skulle tycka att denna idé är lika lysande. Vet dock var jag skulle ställt den... Kanske skulle anordna en Bloppis. Ni vet som "en loppis fast vi kallar det bloppis eftersom vi bloggar.... det är lite finurligt tycker jag"...
Här görs plats för en seriös ögonbrynshöjning. Glamourama in my ♥

inför alla ♥´s dag

Vi har ju en liten tradition vad det gäller alla hjärtans dag. Jag, Fanny, Rasmus och Dala spelar bowling och shottar Absolut Mango. Nåväl, några justeringar ska göras. Bowling, taco, Melodifestivalen (med HÖG volym) och vitt vin. Lite mer sofistikerat. Vi övade på Wii igår, samtidigt som vi drack te och diskuterade våra andra stora planer. Men imorse när jag vakna kände jag att jag fått träningsvärk i högerarmen! Inte bra inför imorgon, haha!

Skulle lagt över bilder från mobilen men vet inte var min sladd är, så det får helt enkelt vänta. Igår tog jag mig en tur till Väla där jag mötte upp Linn. Fick shoppat lite, men är som tur är så fruktansvärt ekonomisk så det märktes knappt i plånboken ;)

Nu ska jag ta mig hela vägen ner till Ica och hämta ut ett paket och köpa frimärken. Men först ska jag nog äta några av de pannkakor som finns kvar...



När vi firade en något försenad jul hos syster i slutet av januari.
Den stora granen hade fått göra plats åt denna skönhet.


"Nu ska jag sova fram till fredag"

Ja det va min plan efter gårdagen. Och jag verkar inte vara den enda som inte känner mig på topp dom här dagarna. Det är väl en sån tid. Kom dock på ganska snabbt att det inte fungerar i praktiken att sova flera dygn i sträck. Blev avbruten redan igår när Dala kom hem från träningen och ringde på dörrklockan flera gånger utan att jag kunde reda ut i huvudet vad det va som hade väckt mig. Just nu försöker jag dra ut på tiden så mkt som möjligt eftersom jag vet att jag måste ta tag i städningen idag. Dessutom fick jag ett brev från Campus om en bok som jag har glömt lämna tillbaka. Plus att jag måste läsa en massa och räkna, räkna, räkna. Svär på att jag får huvudvärk av att använda en del av hjärnan som inte varit aktiv på nästan ett halvt decennium.

tuffa tider

Åh jag måste sluta klaga! Ändra inställning, ändra inställning. Men just nu är allt jobbigt. Jag är trött men ändå rastlös, det är jobbigt att pendla, tågen är sena eller inställda och det är kallt och allmänt otrevligt att vistas utomhus. Men jag lärde mig mkt idag, fick pannkakor till middag och fikade hos Marlene. En bra dag. Om jag ändå bara slapp gå utanför dörren imorgon. Snart helg. Nästan. Bowling och alla hjärtans dag. Sen snart den 20:de. Det blir bra helger.



Mammas fina hus i vinterskrud


Underbara syskonbarn



20:de februari a la midsommar

keep on walking

Har inte lust, har inte tid. Kämpar med matte som jag egentligen inte begriper så mkt av, fast mer än vad jag trodde. Gick in med självförtroendet på topp. Nej, inte dirket. Måste lära mig att tänka annorlunda. Det är ett projekt.

Käka middag, kolla Melodifestivalen (årets första delfinal, årets mest högtidliga tillfälle) hade skönsång och riktigt, riktigt roligt hemma hos Petra och Martin igår. Ute en sväng på Bishops och Harrys som faktiskt va riktigt kul, men det va ju sällskapets förtjänst.



Nya fillan, och lite av brännan sitter kvar!






RSS 2.0