födelsedagsfirande

Vi hade så grymt roligt! Önskar att du fyllde år snart igen så vi kunde göra om det, hehe.
Bilderna har jag snott rakt av från Marias facebook. Tycker att dom fångar höjdpunkterna av kvällen riktigt snyggt.











promenad genom pålsjö




















shake shake shake

Vilken kväll! Födelsedagsfirande för fina Maria och seriös lurvelskakning på Harrys. Sjukt mkt folk överallt. Fick till slut en efterlängtad kebab. Hungrig som ett djur sista timmarna. Idag skiner solen och jag drömmer om en grillad köttbit, haha. Kanske får bli middag på balkongen idag?

beslutsångest

Har velat fram och tillbaka hela veckan. Vill, vill inte, vill inte, villvillvill, VET INTE, vill, vill inte. Nu har jag bestämt mig. Kommer förmodligen att ångra mig igen. Men jag tror inte tillräckligt mycket på mig själv. Det måste jag göra först. Nästa gång kanske. Kände mig klarvaken kl åtta, nu när jag är ledig. Det är ju typiskt. Det blir en sväng till stan idag iaf, några inköp som måste göras, brev ska postas, PAKET ska förhoppningsvis hämtas. Trevlig helg!

food, such a beautiful thing

Helgen har varit hemmalagningsfri, precis som jag tycker att det alltid skulle va. Fredagens kalas bjöd på grillat och vinglas stora som hus, dans i köket och förmodligen ett par väldigt trötta föräldrar. "När ni får barn ska jag också komma på kalas och aldrig gå hem". Det skulle jag säga är ett ganska bra betyg, eller? På lördagen blev det tacos hos Johan och Marlene. Nu måste ni komma hit snart, känns som vi äter er ur huset. Igår unnade vi oss pizza med Fanny och Rasmus (vi har ju jobbat så hårt och förtjänar det verkligen).

klinkklonk

Har mottagit en del klagomål på min inaktivitet här på blogg.se. Ska passa på att be om ursäkt och tala om att detta beror på att balex har flyttat till en konfidentiell adress för privat bruk. Nu blev du rädd, Fanny.
Skämtåsido, jag har bara varit lat.

Hårdträning, det är vad som gäller nu. Går numera bara och tänker på ackord och stämmor och längtar ihjäl mig efter min keyboard. Den skickades till mig idag så eventuellt (förhoppningsvis) är den här imorgon. Jag kommer bli en såndär estetnörd som plågar alla som hälsar på med mitt klinkande och galande.



ciss fiss diss

Den nya kursen har skakat liv i mitt gamla spelintresse. När jag insåg att jag fortfarande kommer ihåg alla ackord och noter så fick jag ett ryck och köpte en keyboard. Nu ska jag minsann lära mig en hög med Winnerbäck som jag kan showa med. Men först, sol på balkongen, vågor i håret och kvällskalas.



4 april - hattprovning hos abbi


Abbis kära mor har en hattsamling som inte är av denna värld






har ingen aning, är jag a eller b - men vem vet det?

Busy, busy. Nya kursen har satt igång. Intensiv men mkt, mkt rolig. Har sällan skrattat så mkt i skolan som jag har gjort de senaste dagarna. På schemat står dans, rytmik, drama och musik i mängder och vi har redan hunnit skriva egna låttexter och satt ihop små sketcher. Awesome! Somnar varje dag på tåget hem men har ändå lyckats komma i tid till knutpunkten tre av fyra dagar. Inte illa ändå. På det har jag hunnit jobba och det ska jag göra imorgon också. Innan dess hoppas jag kunna fånga lite sol på balkongen.



Fina Maria på Gröningen i det härliga vårvädret i onsdags

påskmaskerad




favoritsystrar




29-30 januari


såhär mkt snö va det i Nässjö




Jag och Madeleine åkte så snön yrde i ansiktet


och tills vi stod på huvudet






skärtorsdag

Påsklovet har börjat och det firar jag med att jobba. Det är ju så roligt och dom är ju det sötaste som finns. Ledig fram till tisdag nu och det känns ljuvligt! Tyvärr är inte vädergudarna helt på min sida. Men nu börjar påskfirandet. Gör mig iordning inför kvällen som ska spenderas hos Dalas föräldrar. Har jobbat mig igenom manen med nya vågtången. Imorgon drar vi till Halmstad och jag kan knappt vänta! Just nu känns mina steg oerhört lätta och det är sådär ljuvligt att leva. Glad påsk, kära vänner! 



Toplack och fjärilssticker.
Nageln som jag bröt när jag försökte få upp tanklocket på bilen...



Resultatet


RSS 2.0