kisekatter å hönshjärnor

Igår tog vi en liten tripp ut till Påarp å köpte oss en liten katt :)
En liten, svart söt sak som vi döpt till Vilda. Busig å en riktigt fegis e hon :)
Men ack så fin, som Sotis ungefär ;)






Ja å sen va det den där kvällen när vi satt på balkonen till halv sju på morgonen.
Kom över en liten video på mig å Rasmus när vi har som roligast :)
Jag kallar den för Hönshjärnor.


en helt ny uppfattning om måndagar

Nu har jag äntligen lite ledigt. Jobbat alldeles för många dar i rad och hela kroppen protesterar. Menmen, blir fint sen när lönen kommer. I förgår när jag gått till jobbet för jag superglad över att jag kom in på högskolan. Precis när jag berättat det för Sofie som jag jobbar med så ringer telefonen. "Hej, det här va ifrån Au-pair center i Helsingborg. Vi har ett jobb till dig här från och med augusti och ett år framåt." Blev totalt chockad för det va år sen jag anmälde mig där och förväntade mig verkligen inget samtal från dom. Nu fick jag ju tacka nej eftersom jag precs fått reda på att jag ska läsa. Det va en lustig dag det där. På jobbet sen fick vi träffa två poliser med. Idag ska vi iaf upp till Halmstad en sväng. Hälsa på mamma å Sotis, Paula å gänget å hämta stolar som Åsa ska låna. Skulle handlat idag men Dala försov sig å va tvungen att ta bilen. Så det blev inget med det :P Nu ska jag nog gå å äta lite pyttepanna :) Vi ses!

jag kom in!

Så har jag äntligen fått besked från högskolan. Å jag kom in! En tung sten lyfte nu. Har samlat på mig rätt mkt oro över vad jag ska göra till hösten. Men nu behöver jag inte bekymra mig, för jag ska läsa till lärare :)
Vi ses!




Lärarhögskolan i Malmö

lars winnerbäck på sofiero

Igår va vi på Sofiero och Lars Winnerbäck! Å det va underbart, som vanligt. Fast ändå den bästa jag varit på. Sjukt bra. Måste bli ett besök i Halmstad sen med. Köpte en ny tröja. Eller alla köpte den så vi såg likadana ut, hahah. Men ingen hade någon kamera med sig så jag fick nöja mig med mobilkameran. Meeen, underbart. Längtar tillbaka nu. Vill ni veta nått annat som är underbart? Jag ska jobba nu fem dar i sträck, fred till tisd. Lägg märke till den starka ironin. Vi ses!




Winnerbäck och Miss Li till vänster







Maia Hirosawa var förband.
Miss Li var också förband men hon spelade på en annan, mindre sen till vänster om oss så vi kunde inte så henne. Snacka om korkat.

sten i foten

Ännu en dag avklarad. Ska blir skönt med två dar ledigt. För ett tag sen fick jag nån form av sticka eller liten, liten sten i foten som inte vill försvinna. Just nu håller Dala på å försöker pilla ut den å obehagligt e det minst sagt. Försöker koncentera mig på annat :P Imorgon tänkte jag försöka städa undan lite å handla. Nä, nu får jag nog ta ett handtag sj på den där stickan eller va man kallar det. Vi ses.

tvätt-tid någon?

Idag var det meningen att jag skulle tvätta men eftersom Dala, smarthuvet :P, inte gett mig nån nyckel så kommer jag inte ens in i källaren. Så jag antar att det blir uppskjutet. Tänkte lägga tiden på städning istället när jag ändå är uppe. Synd att det är så dåligt väder hela tiden. Hade vart najs å sola nu. Vi ses.

ny vecka

Nu har jag varit å storhandlat och ska strax sätta igång å laga lite middag. Det börjar likna nått i köket nu när det finns lite grejer hemma :) Sen är det dags att sticka å jobba igen. Har iaf äntligen lyckats byta bort mitt arbetspass den 19 så jag kan följa med på 50års festen. Sen ikväll när jag kommer hem är det dags att ta tag i alla handdukar å lakan som ska in i skåpen. Men förmodligen skjuter jag upp det en dag till :P Vi ses.


ingen vit helg direkt

I fredags åkte vi till Falkenberg å träffa systrarna å barnen. Vi tog en liten sväng inom Ullared också å handla en massa förnödenheter ;) På kvällen blev det partyparty å sen somna jag som en stock på ett obefintligt liggunderlag och en svart filt i ett tält. På lördagen åkte vi hem å sen direkt på kalas. Blev ingen långvisit för sedan åkte vi hem och jag packade upp kläder å la i garderoberna och strök gardiner, hör å häpna. Vid elva ringde Sofie från jobbet å fråga om vi hade fest. Kan vi väl ha sa jag, så då kom hon å det blev ett jäkla drag. Två vinare senare stack vi till stan och dansa som galningar. Väl hemma igen satt jag, Dala å Rasmus på balkongen å hade sjukt roligt. Vid halv sex kokade vi nudlar som vi käka. Sen bädda vi i soffan till Rasmus å sen la vi oss vid halv sju tiden. Helt galet, å så fruktansvärt kull. Idag har det varit lite tungt, vart hemma hos Dalas föräldrar å käkat. Sen kom det en snubbe från com hem som sålde bredband, tv å telefoni. Någon gång under dan hade jag tänkt att fixa iordning lite tavlor. Diska ska jag också göra. Men just nu ska jag sjunka lite längre ner i soffan å bara va ett tag. Vi ses.

nästan klara, fast inte riktigt.. det e egentligen rätt mkt kvar

Känns som det e en förkylning på lut, dålig tajming...
När jag lämnade lägenheten igår för å jobba såg det ut som kriget. Men när jag kom hem hade Dala städat och flyttat undan alla lådor :) Tom köpt en duk till bordet och en krukväxt. Så gulligt! Nu blir det kursivt för jag råkade trycka på den knappen och av nån anledning kan jag inte ta bort det igen.. skumt :S Ifall så har vi gjort oss rätt så hemmastadda, men det e fortfarande mkt som ska fixas med. Kläderna tex.. å böckerna ska upp i bokhyllan å ny rullgardin i sovrummet å sen gardiner till kök å vardagsrum. Men, allt finns hemma i princip. Vi ska vara samla ork och tid ;) Nu ska jag sova gärnet efter en lång dag. Imorgon ska vi till Falkenberg och hälsa på syster&co. Ska bli roligt. Jaaaamen vi ses.

å nu ska alla grejer upp igen..

Så är vi äntligen inflyttande på Kurirgatan. Igår va mamma, Gösta, Janne, Åsa, Johan, Rasmus och vi här och plocka, dona å satte ihop möbler. Totalt kaos med andra ord. På kvällen såg det ut som kriget med skräp å flyttlådor överallt. Vi har inte kunnat sätta upp vardagsrumslampan än så när det blev mörkt ute blev det lika mörkt här inne. Som tur är har vi Helena å Henrik som grannar här bredvid så vi fick låna glödlampor så vi kunde sätta upp några smålampor sålänge. Även en dammsugare så att vi kunde städa upp lite :) Än så länge så är sovrummet nästan helt klart å det blev precis som jag hade tänkt mig. Superfint. Annars e det massa smågrejerkvar. Framför allt alla kläder, handdukar å diverse som ska läggas in i garderober. Har bara tagit mig igenom hälften.
Annars va första natten ingen riktigt höjdare dirket. Kom i säng sen, runt tre nångång. Rullgardinen som satt här e för smal så det kom in en massa ljus. Så först kunde jag inte somna. Sen ringde klockan igen vid åtta, då Dala skulle hämta Johan i Ängelholm där han har opererat knäet. Strax efter börjar dom borra å greja i källaren, men dom kunde lika gärna ha stått inne i vårt sovrum. Tydligen nått rör som spruckit. Å dom håller fortfarande på å för ett herrans liv. Så lite trött e man idag, å snart ska vi iväg å handla å sen ska jag jobba. Wie. Men jag kommer att trivas här :) Vi ses.

inatt blir första natten på nya adressen

Igår höll vi på hela dan. Först va vi ute i Ängelholm å hämta soffa å tvbänk å lite annat. Sen fick vi nycklarna till lägenheten som vi sedan satt å montera ihop möbler i. Det tog sin lilla tid men det blev väldans bra. Den är så fin att man blir helt kär. Det enda e att jag inte riktigt gillar färgen i vardagsrummet å sovrummet. Men det får bli ett litet framtidsprojekt :) Sen åkte vi rätt upp till Halmstad och börja packa ihop grejer. Å det är inte lite vill jag lova. Herregud va man har samlat på sig. Ändå kasta vi stora sopsäckar med grejer som helt enkelt blev bortprioriterat :P Halv två gick vi å la oss å somna som stockar båda två. Sen va det upp igen å fortsätta. Tömt allt. Mitt rum e riktigt stort egentligen, nu när man kan se det :) Det tom ekar där inne, haha. Har tre helt enorma sopsäckar med kläder, jackor å skor. Ändå är det två garderober kvar att tömma. Om 20 min ska vi ner till Helsingborg igen å packa in allt. Det blir inte roligt att packa upp alla grejer igen :P Men det kommer att bli väldigt bra iaf. Första projektet blir att koppla in kaffekokaren så man har nått att bjuda alla hjälpredor på :) Vi ses, nånstans bland flyttkartongerna.


RSS 2.0