mysigt värre

Så äntligen fick jag veta vad vi skulle göra när Dala slunga fram en nyckel ur fickan å sa att han bokat rum på hotell Linnéa i stan :) Fick en fin tavla med våra namn å fina kort på. När vi kom till hotellet låg det en stor bukett med rosor på sängen å det stod champagne på bordet tillsammans med massa ostar å kex. Inte nog med det. Sedan tog han mig till Harry's där vi åt fin middag. Väl tillbaka käka vi ostar å drack champagne. På morgonen serverades det fin frukost å helgen va fulländad. Tack så hemskt mkt älskling. Det blir svårt å toppa ;)

Senare på söndagen va vi med Rasmus på Ikea å handla möbler å andra nödvändigheter till hans nya lägenhet. Sedan va vi där å montera upp alltihop å fick det mesta på plats. Som tack för hjälpen bjöds det på pizza å så blev det wresling på xbox till sent på kvällen. Tillbaka till Halmstad tidigt igår morse. Å idag har vi vart ute i skogen å spelat in vår film. Tror det kan bli bra, så länge alla engagerar sig.

Nu ska jag prata med min syster, sen ska jag gå å sova. Puss & Kram


image33

Hotell Linnéa

Vår i Helsingborg

Så va praktikveckan slut. Har haft riktigt roligt faktiskt, plus att jag fick mig ett sommarjobb. Perfekt. På onsdagen träffade jag underbara Mattias. Vi gick å fika på Ulles å pratade gamla minnen. Alltid toppen. Måste börja ses oftare nu Mattias. Blir orolig när jag tänker på att vi snart tar studenten å försvinner åt olika håll. Bara att vi gått på olika skolor dessa tre åren har ju ställt till det, så tänk sen. Usch hemska tanke.
I vilket fall tog jag bussen till Helsingborg vid femtiden. Väl hemma fick jag inte komma in i datarummet som Dala kallade för "tomteverkstan". Det har varit ett väldans hemlighetsmakeri hela helgen. Just nu är han iväg å fixar något. Men ikväll får jag veta :) Spännande.
Så i onsdags softade vi med Rasmus (xbox å enter the matrix med andra ord). I torsdags hyrde vi film, Nacho Libre med Jack Black. Väldigt konstig film men jätterolig. Tragokomisk är ett bra ord.
Igår tog jag mig en tur till Väla å shoppade lite vårkläder. Svårt att hålla fingrarna i styr när lönen kommer. Träffade Lottis vilket var väldigt trevligt. Efter det tog jag mig till Dalas jobb där kag hjälpte honom lite grann. Sedan hem å hämta Mange å så åkte vi till Skånes Fagerhult där hans familj har en stuga. Han hade fått ärva mark där så dom ska bygga en paintballplan eller vad man kallar det. Blev en mysig å blöt promenad genom skogen. Väldigt fint är där. Dit ska vi å semestra i sommar :) Efter det åkte vi hem till Mange å drack öl å spela wii. Riktigt roligt å sjukt spel va det. Omöjligt att förklara dock. Perfekta fyllespelet. Sen gav vi oss ut å åkte longboard å det va faktiskt riktigt roligt. Å med tanke på skorna jag hade på mig så va jag en naturbegåvning.
Idag är det femton grader varmt å solsken. Inte så dumt. Våren är kommen. Så blir det ju sommartid inatt.
Har en känsla av att det blir en mycket bra dag idag. Puss å kram.


image31

Skånes Fagerhult

Allt möjligt

Nu har det visst gått en tid sen jag skrev igen. Två veckor närmare bestämt.
Bettan var här förra helgen, fredag till lördag. På fredagen var vi på bio och såg Nina Frisk. Lite konstig film.
Inget slut liksom. Sen hade vi Sex and the city maraton. På lördagen kom Dala hit. Å så var det ju Melodifestivalfinal. Rätt låt vann. Jag ringde till och med och rösta. Aldrig hänt förut. På söndagen behövde jag inte jobba så jag följde med Dala hem å va där till tisdagen. Sen hände det inte mkt spännande den veckan. Nu i helgen var vi i Nässjö å Dala följde med. Tog en tur till Jönköping igår där jag hitta både skor å väska till balen och studenten. Ett bekymmer mindre. Känns skönt. Dessutom köpte jag en jättesöt klänning och en ny dvd. Toppen helg helt enkelt. När vi skulle åka hem va det storm i Halmstad. Alltid storm när vi ska hem från Nässjö nu för tiden. Idag har jag varit på Kattegatt, jobbar extra där några dagar. Å till helgen blir det Helsingborg där Dala har fixat en överraskning. Undrar, undrar...



Alx & Betti

Bettis & Alex


Kalsonger

Det låg ett par kalsonger på bussen. Calvin Klein.
Funderade ett ögonblick på å ta hem å tvätta dom, slå in dom å ge dom till Dala.
Han hade nog blivit glad ;)


Sotis&Jag

Väldigt smickrande bild runt morgonkvisten på mig å Sotisen


Alex

Här är jag nere vid stranden.
Bettan gillar att dokumentera ALLT som händer.



Gillar inte nymodigheter

Varför ska dom hålla på å ändra?

Har haft en riktigt bra helg. I torsdags åkte jag till Helsingborg. Dala å Rasmus spela fotboll som vanligt men ja, jag har faktiskt saknat det. I fredags va vi på Väla. Fick mitt efterlängtade nagellack. Sedan hyrde vi film. Date Movie (sjukt rolig) och Offside. Men Raaass va tvungen att gå hem tidigt för han skulle jobba ;) Å Dala va för trött så det sluta med att jag satt uppe själv och kolla på Kill Bill. Genialisk film btw. Igår Va vi på kalas för Ingrid fyllde år. Jättekul å träffa alla igen, det va längesen. Efter det fick jag den underbara idéen att vi skulle ner till stan å Dala va ju självklart på. Redan då hade jag fått i mig lite för mycket rödvin så detta kunde ju inte sluta på ett bra sätt. Vilket det inte heller gjorde. Men roligt hade vi, även om jag inte minns särskilt mkt. Idag va det mindre kul dock. Aldrig nånsin mått så dåligt å råmobbad har jag blivit av Dalas föräldrar hela dan. Å nu är jag hemma igen.

Tack för en fin helg, älskling.

RSS 2.0