hyreskontrakt

japp, idag va vi å skrev på ett hyrskontrakt så den 1 juli flyttar vi in i vår lägenhet!
känns konstigt. men det kommer bli kanon. fast det bli tomt utan sotisen. å mamma förstås.
nu gäller det att börja försöka hitta i den här stan, så dags nu. men mitt lokalsinne är lika med noll.
hittar ju knappt i halmstad. men jag är sjukt glad!


image85


image88




vilken lördag!

Den va galen. Följde med Marlene å hennes syster på en 25 års fest. Väldigt skumt verkade det men efter ett tag blev det riktigt roligt. Lite lekar så som gissa staden å buggdans. Senare va vi ute å gjorde byn. När vi kom hem till Marlene igen hade killarna dragit över till grannen och det blev vår efterfest med massa vin och singstar. Halv åtta på morgonen åkte vi hem. Mötte tidningsbudet i trappen.. Fruktansvärt roligt va det.
Hann med å träffa Lottis en liten stund på Jysk i fredags. Kollade på lite möbler å så...
Idag har det snöstormat hela dan... kul för gänget som kommer hem från Thailand idag ;D
Nu ska jag iväg å hämta lite påskgrejer.. ;)



image84

litet vårtecken, försvann nog i snön idag

ingen mår så bra som jag

nu är det mkt på gång... stora grejer på gång.
å här kommer en video på min katt. enjoy.
vi ses.


"I wish we where not the worst romantic movie ever!"

den vackraste stunden i livet var den när du kom, å allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet


vill alltid vara fri och leva ut men är invecklad som en råbandsknut...

igår tog jag tåget till varberg där jag träffa bettis. blev ett litet besök på hennes skola å en tur på stan. det va mysigt. fick ett par örhänge av henne :) så snäll. idag har jag rensat ut HELA min garderob :O och sorterat allt jag inte kan/vill ha. blev rätt mkt plats över där nu, faktiskt. å så har jag bäddat sängen också, tänka sig. va meningen att vi skulle på kalas imorgon men det blev inställt, så nu vet jag inte vad jag ska göra. tänkte iaf ta mig en liten solning. sen måste jag ringa swebus å be snällt att dom ska ta tillbaka min biljett.
senaste tiden har jag haft dåligt samvete nästan konstant. antingen för att jag inte är hemma så ofta längre eller för att jag inte hör av mig till gamla vänner så ofta som jag borde. eller också för att min katt får va hemma sj mkt eller för att jag kanske råkar snäsa åt nån stackare som bara försöker vara vänlig. undrar hur dåligt samvete jag kommer att ha när jag väl flyttat...
lite jobbigt att ha dåligt samvete för nästan allting. men sen är jag ju lite känslig också.


would you forgive me, my heart was broken
but i will mend, i will be as before
just give me one chance to make it better
let me be yours


sista gången..

helgen har varit allt annat än lugn. åkte upp till nässjö i fredags. mkt god mat och väldigt trevligt sällskap. på lördagen gick dala inte ens upp ur sängen (annat än när han sprang till toaletten). jag å paula va iväg å handla å solade. på kvällen blev det ännu mer mat, melodifestival och lite ölspel, vilket inte ens va en bra idé när vi kom på den. dala gick upp först vid sex på kvällen, när jag lockade med cola zero, choklad och en påse bilar. sen sov han på soffan igen medan vi levde loppan i matrummet med winnerbäck och diverse på högsta volym. i vilket fall var det vansinnigt roligt å vi stannade uppe till halv sex på morgonen. igår va det tungt att gå upp och det blev en till solning. sen kollade vi på 1408. den va lika scary tredje gången, skrek faktiskt högt vid nått tillfälle.
men det var en lyckad helg och jag fick tom en hel del färg, så nu e jag redo för vår lilla resa i slutet av månaden. det ska bli hur kul som helst.
idag händer inte mkt, inget jobb. imorgon är det studiedag i halmstad så det blir inget jobb då heller. ska väl inte göra något speciellt. rensa ut garderoben kanske? har så mkt kläder nu så det får inte plats.
nu är vi iaf framme vid det som kommer att bli den sista monologen om deltävlingar i melodifestivalen.


deltävling 4 - karlskrona
niklas strömstedt - för många ord om kärlek
det mesta som kommer ifrån denna kusen låter ju nästan likadant. jag tycker förvisso ganska bra om det men som så mkt annat som är bra platsar det inte i tävlingen. han var borträknad redan från början.

calaisa - if i could
bra sång och fin melodi, lite för tråkigt för min smak men bra.

daniel mitsogiannis - pame
jag trodde faktiskt att det skulle gå bättre för honom än vad det gjorde, en andra chansen hade jag tippat på. jag tyckte ändå att den va ganska så medryckande. men det är väl kanske ingen låt man skulle sitta å lyssna på sådär direkt. han påminde ju en hel del om vår kära martin i bwo. å kläderna va förfärliga.

linda bengtzing - hur svårt kan det va
den här gillade jag. den va faktiskt riktigt, riktigt bra och kommer definitivt få en plats på min mp3. det ska bli spännande å se om hon pallar trycket i finalen i år. men jag tyckte nog att jag såg en form av ny självkänsla i ögonen, kanske kom med frisyren?

nordman - i lågornas sken
nordmannen kan man ju stå ut med, han är cool och orginell. får se hur bra det går för honom.

sibel - that is where i'll go
den va väl helt okej, men även denna va lite väl tråkig. trodde hon skulle komma sist faktiskt. det blir ett nej tack för mig.

fronda - ingen mår så bra som jag
måste erkänna att jag hade ingen aning om hur han såg ut förrän i lördags. märkligt ändå. måste säga att han va rätt så söt. å låten är helt i min smak. tyckte den va kanon. tyvärr va det ingen annan som tyckte det.

charlotte perrelli - hero
hon kan ju sin sak, som gammal "vinnare av hela skiten". det är så mkt schlager som det bara kan bli och det är bra, även om jag inte är helförtjust. här har vi den andra finalisten som jag tror stenhårt på (den första va som i ett tidigare inlägg nämnt sanna nielsen)


nu är snart melodifestivalstiderna över. en del pustar ut. å jag har monologat färdigt.
vi ses.


RSS 2.0