julegröt

det sjungs en sång inatt om ljus i vintertid
hysterisk julefrid rår med kalla ögon över taken
fröken svår vill somna bort och ta sig loss
men tusen tomtebloss håller fröken svår lika vaken
som den glada tomten vid adventsljusstaken

god jul fru hjärter dam och fröken svår
och gott nytt år till all er sorg och era
sår

and winter came

Nu befinner jag mig i Halmstad hemma hos mamma. Sitter just nu å lyssnar på Enyas nya album. Lugnt å skönt är det här. Igår sprang vi runt på stan å handlade mammas sista julklappar. Sen klädde vi granen å slog in alla julklapparna som mamma så strategiskt hade väntat med tills jag kom. Till sist somnade jag med fönstret på glänt å ljudet från havet. Att man saknat det! Nu städas det å bakas kakor å jag har som sagt tagit en paus. Snart bär det av till stan å till syster för lilljulsfirande. Ska bli mysigt. Kan inte fatta att det är julafton imorgon. Den första som vi alla firar tillsammans. Härligt!

God jul alla.
Vi ses.

riktigt bra helg

Har precis kommit hem från Åsa å Janne där vi ätit tacos å haft lite julmysigt. Fick öppna min julklapp eftersom jag inte är med dom på julafton, å det va en Volumemaster! Som jag längtat efter den! Den ska genast invigas ;)

I fredags hade vi tjejkväll hemma för å fira min födelsedag. Bjöd på kyckling å pastasallad och kladdkaka med marshmallowtäcke. Det verkade vara uppskattat :D Fick massa fina Hello Kitty saker; strumpor, necessär, hårsnoddar och spännen, tvålar, bodylotion och vattenflaska. Ni är så söta :) Dessutom fick jag aromaljus (jag har förstått nu hur jag ska elda med det ;P) te, vin och flera xcider. Perfekt! Tack alla som kom för å fira å för alla fina presenter!
När alla gått vandra jag å Fanny iväg hem till Rasmus (roligare vandring har nog sällan upplevts) där festen fortsatte. På natten tryckte jag å Dala i oss massa sallad innan vi somnade som stockar :)

Igår satte jag inte min fot utanför dörren. Beställde hem mat å låg på soffan hela dan. Sen kom Zigge å så kolla vi på Dansbandskampen å skratta som galningar å åt chips å dipp. Sen skulle vi kolla på Tropic Thunder med jag somnade. Får ge den ett nytt försök en annan gång.


Hänvisar än en gång till www.sunshiiiinee.blogg.se där några bilder från fredagen finns.


Imorgon bär det av hem till mamma i Halmstad å det ska bli underbart skönt!

Stannar till nästa helg. Två veckors jullov nu. Naaajs.


Vi ses.


geggmuffin

Skulle göra muffins tills på fredag. Men det visade sig vara en helt omöjlig uppgift. Testade ett par gånger men det blev inga uppsvällda, runda, fina muffins utan någon insjunken form av gegga. Smakade iofs rätt så bra men hur kul är det att servera nått som ser ut som en klump med lera å le stolt å fundera över hur duktig alla tycker att man har varit som bakat. Gav till slut upp. Får hitta på nått annat.

Min syster har köpt världens sötaste chihuahua som heter Brumma. Hon ska va med på julafton. Både Sotis å Vilda skulle kunna käka henne till frukost. Får se vem som vinner.

Nu ska jag krypa ner under täcket och njuta av min kommande sovmorgon. Har fantastiskt mycket att göra innan fredag kväll. Ska också för första gången utnyttja mitt privilegium att få handla på gröna skylten.

Vi ses.






dåligt med tid...

Händer sjukt mkt nu! Inne på sista skolveckan för året! Galet. Senaste helgerna har spenderats med familjen å det har varit underbart! Blir Halmstad igen till helgen som kommer också. Men först, tjejkväll på fredag! Blir kul!

http://sunshiiiinee.blogg.se kan ni se bilder från våra fantastiska dagar på Malmö högskola.
Sahra är lite bättre på både kameror å uppdateringar :)

Vi ses om vi hinner!

RSS 2.0